Fuego

Fuego revine pe micul ecran cu cel de-al 10-lea sezon al emisiunii ”Drag de România mea” de la TVR 2. Artistul va aduce noi surprize în casele dvs. începând din data de 26 martie.

”Sezonul 10!

La el am ajuns, cu bune și rele, cu emisiunea care are drag de România! Iată-ne după aproape 5 ani la sezonul aniversar, care le va încununa pe toate și va fi capătul unui drum frumos și armonios început în 2018! Cum va fi? Va fi strălucire, avem casa noua, avem muzica usoara, folclor, artiști iubiți, vedete din Basarabia și multe surprize!

Toată primăvara, începând cu 26 martie până în iunie, veți vedea 10 gale unice, cu oameni pe care-i iubiți! Acum suntem în filmari, croim de zor la clipe faine pentru voi!

A început ca un pariu pentru 10 sezoane, iar mai apoi s-a transformat într-o responsabilitate și o bucurie continuă. Mi se pare că trebuie să fim performanți, nu doar în raport cu ceilalți, ci măcar de dragul istoriei scrise în această instituție din care eu sunt mândru că fac parte!

Emisiunea „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” e un proiect care n-a revoluționat televiziunea, dar care vine ca o alternativă la tot ce se regăsește pe micul ecran, la capitolul divertisment.

Sunt fericit că în sezoanele de până acum am creat diversitate, am premiat artiști, am avut exclusivități și momente de referință care vor rămâne în arhiva televiziunii.

Mulțumesc vouă pentru fidelitate, dar și echipei TVR, care mă suportă și alături de care am construit calitatea! Sezonul aniversar începe pe 26 martie, la TVR 2, iar azi, de la 15.00, ne vedem tot pe TVR 2!”, scrie Fuego, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *