Sâmbătă, 31 decembrie 2016, în seara în care Televiziunea Română a sărbătorit 60 de ani de la prima emisie, numeroși telespectatori au ales să fie alături de noi la ceas aniversar, urmărind programele de Revelion la TVR 1 și TVR 2.

La miezul nopții (23.59-24.01), aproape 1.200.000 de persoane din întreaga țară au urmărit TVR 1, plasând principalul post al Televiziunii Române pe locul al doilea în clasamentul audiențelor la nivel național, urban și comercial.

La minutul de aur (23:59), TVR 1 a avut 1.164.000 de telespectatori, înregistrând rating de 6,5% și cotă de piață de 13% la nivel naţional.

Pe parcursul programului de Revelion, TVR 1 a ocupat locul al treilea în topul audiențelor la nivel național, fiind urmărit în medie de 572 de mii de telespectatori, ceea ce corespunde unui rating mediu de 3,2% și unui share mediu de 6,6%.

La cumpăna dintre ani, TVR 2 a oferit un maraton cinematografic de zile mari, care l-a plasat pe locul zece în topul programelor de Revelion. Operațiunea Monstrul, Masca de argint, Secretul lui Bachus, Colierul de turcoaze și Secretul lui Nemesis au fost vizionate, în medie, de 174 de mii de telespectatori din toată țara (rating mediu de 1% și cotă medie de piață de 2%).

La minutul de aur (23:21), TVR 2 a avut 436 de mii de telespectatori, înregistrând rating de 2,4% și cotă de piață de 4,9% la nivel naţional.

Irina Radu, Președinte-Director General: „Felicitări echipelor implicate. Știu foarte bine că e greu să faci rating cu lucruri de bun gust, cu atât mai mult trebuie să ne bucurăm de rezultat. Bravo Dan Manoliu, Elise Stan, Iuliana Marciuc, Elena Știrbescu și echipelor lor, bravo Iuliana Tudor, Adrian Enache, Paula Seling și Ovi, Ioana Voicu și Radu Tudor și celor mai importante și minunate gazde Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Am implinit frumos 60 de ani, la mai mulți înainte!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *