Trei zile de  distracție cu DJ-i, șampanie și joc de lasere

Este al doilea an când românii se bucură de petreceri ca în Ibiza, cu DJ-i, șampanie și meniu de lux, pe un catamaran dotat cu trei punți, în valoare de 10 milioane de euro. Horia Brenciu, Dj Vali Bărbulescu sau Pascal Junior sunt doar câțiva artiști care vor face să răsune muzica în difuzoare. Managerul Adrian Sasu a oferit detalii despre programul de 1 mai.

brenciu
Horia Brenciu

Și anul acesta, distracția de 1 mai se dă la mare, pe celebrul catamaran Alezzy Yacht, vasul în valoare de 10 milioane de euro, preferat de români. Are o capacitate de 780 de locuri pe scaune și dispune de trei punți, iar anul trecut în plină pandemie, managerul Adrian Sasu a inaugurat distracțiile pe yaht.

Iată că și anul acesta, amfitrionul Adrian Sasu continuă tradiția distracțiilor în larg, pe perioada mini-vacanței de Paște, 29 aprilie-1 mai, cu un program exclusivist. DJ-i de top, artiști talentați, șampanie scumpă și un meniu pregătit de un chef bucătar, jocuri de lumini și lasere- de toate acestea vor avea parte românii care aleg mini-croazierele pe Alezzy Yacht. 

“Suntem în plină pregătire pentru deschiderea sezonului estival pe Alezzy Yacht. Este al doilea an în care românii se vor bucura de această experiență unică pe care o performăm de la an la an. Și anul acesta deschidem seria petrecerilor de 1 mai cu artiști de top, iar programul va fi următorul: vineri, 29 aprilie, plecarea se va face la ora 19.

Intrarea va costa 200 de lei sau 259 de lei cu gustare inclusă. Sâmbătă, plecarea va fi la ora 15, cu întoarcere la ora 21-22. Costul biletului este de 350 de lei, cu gustare. Iar de 1 mai, duminică, plecarea va fi la ora 17, cu întoarcere la orele 22, iar prețul este 300 de lei sau 350 de lei cu gustare inclusă, și vor avea parte de un party senzațional cu showman-ul Horia Brenciu”, a declarat Adrian Sasu, managerul Alezzy Yacht. 

Plecările au loc din Portul Midia Năvodari, iar oprirea va fi în spatele Cazinoului din Constanța. Organizatorii au luat în vedere și posibilitatea schimbărilor meteo, asa că dacă vremea este mai puțin prietenoasă, catamaranul va ieși până în dreptul sațiunii Mamaia.

Iată programul artiștilor:- Vineri 29 Aprilie :  Alexunder Base, Mentol, Dj DARK
–  Sâmbătă 30 Aprilie: Alexunder Base, PARTYDUL KISS FM CU OLIX & DAN FINTESCU, Adrian Saguna, Dirty Nano, Pascal Junior
–  Duminică 01 Mai:  Alexunder Base, Vali Barbulescu
–  Duminică, 1 Mai, de la ora 17, exclusiv pentru 200 de persoane, pe puntea Cabalero >>> Horia Brenciu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media