Valentina PelinelValentina Pelinel

Machiajul este una dintre cele mai vechi arte. Cu ajutorul lui o femeie se simte mai frumoasă și mai încrezătoare. Elena Ciftici este make-up artist cunoscut, cu o activitatea lungă și bogată în acest domeniu, iar prin mâinile ei au trecut atât cliente cât și cursante care au învățat tehnici speciale și diferite, în funcție de tipul de machiaj.

„Cel mai frumos machiaj al unei femei este pasiunea. Însă cosmeticele sunt mai ușor de cumparat”, spunea Yves Saint Laurent, designer de modă francez,  considerat ca fiind unul dintre cei mai mari designeri din secolul 20.

Pe Elena Ciftci o poate descrie pasiunea pentru acest domeniu prin care o femeie se privește în oglindă cu zâmbetul pe buze. Practică de ani buni, iar prin mâinile ei au trecut mii de femei care au devenit cliente fidele și prietene.

Unele dintre ele sunt persoane cunoscute din domeniul media, precum Valentina Pelinel, Ameri Nasrin, Bianca Drăgușanu sau Diana Bart, Crina Matei, Gabriela Szabo, Anca Serea sau Elena Băsescu. 

Elena Ciftici și Valentina Pelinel

Elena Ciftci poate oferi, de asemenea, o echipă de artiști specialiști în machiaj cu experiență pentru spectacole în culise și evenimente la scară largă, inclusiv oferirea oricăror servicii de coafură sau manichiură care ar putea fi, de asemenea, necesare.
Academia Elena Ciftci și salonul în care își desfășoară activitatea se află în zona de Nord a Bucureștiului, mai precis pe strada Virgil Madgearu, nr.27.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *