Vara aceasta poți să arăți cum vrei tu, atâta timp cât aparatul minune este la îndemâna doamnelor! Remodelarea corporală cu Venus Legacy este ultima modă în materie de tratamente, iar  Alice Militaru,  beauty expert SKiN MedSpa, ne-a oferit informații prețioase.

Să arăți bine, mai ales în sezonul estival nu este doar un moft, ci este cartea ta de vizită. Nu te vei simți bine dacă ai kilograme în plus, fața brăzdată de riduri, colăcei pe abdomen și celulită pe picioare.

Iată că pe lângă sport și alimentație, tratamentele non invazive au un rol decisiv în ceea ce privește aspectul nostru.În materie de tratamente corporale, cel mai inovativ și cu rezultate garantate este Venus Legacy, de la clinica SKiN MedSpa care are rezultate vizibile încă de la prima ședință. Numărul de ședințe îți este recomandat după ce ai făcut o consultație cu specialiștii în estetică. ”Venus Legacy  este tratamentul estetic suprem, non-invaziv și nedureros. Este benefic în regenerarea feței, a gâtului și a corpului. Această procedură, care se găsește în clinica noastră din Drumul Taberei, asigură o terapie multipolară prin radio-frecvență și pulsații magnetice, producând o matrice de  încălzire uniformă și densă. Provoacă sinteza și contracția colagenului, proliferarea fibroblastă, neo-vascularitate și lipoliză.
Utilizând radiofrecvența multi-polară, combinată cu câmpuri magnetice pulsate,  Venus Legacy™  transmite energie la anumite adâncimi specifice ale pielii, activând un răspuns termic care crește astfel circulația și gradul de regenerare a țesutului conectiv. Senzația dată de acest tratament a fost asemănată cu cea a unui masaj  cu pietre fierbinți.


#Venus Legacy  întinde pielea, reduce ridurile și poate rezolva probleme legate de aspectul general al corpului, cum ar fi celulita sau reducerea circumferinței”, ne-a spus beauty expertul Alice Militar.
De câte ședințe voi avea nevoie?
Rezultate vizibile pot fi observate încă de la prima ședință, iar numărul de ședințe necesare diferă de la un pacient la altul, însă se recomandă o serie de între 6 și 12 ședințe săptămânale. Ședințele multiple asigură rezultate optime și îmbunătățire progresivă. Expertul SKiN MedSpa va stabili împreună cu dvs. numărul de ședințe necesare pentru cele mai bune rezultate. Tratamentul este sigur?DA! Terapia prin radiofrecvență și pulsații magnetice este utilizată de mulți ani în medicină și este o tehnologie eficientă, sigură și dovedită clinic. Expertul SKiN MedSpavă va analiza istoricul medical și obiectivele estetice pentru a vedea dacă tratamentul cu #Venus Legacy este cel mai potrivit pentru dvs. ►    Clinica SKiN MedSpa este dotată cu aparatură de ultimă generație gama premium din domeniul estetic►  este deschisă inclusiv duminica între orele 9 – 21 si este asigurată parcare gratuită►    personalul este foarte amabil și bine pregătit explică fiecare pas cu lux de detalii►   aici abonamentele sunt valabile tot timpul, nu există termen de expirare
►  în cadrul centrului comercial ai o mulțime de facilități: poți lăsa mașina la spălătoria din parcare, copilul la locul de joacă, adolescentul la hub sau in foodcourt sau iți poți face cumpărăturile din hipermarket până după ora 10 seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *