LED CABINET

Vara se apropie cu pași repezi, și multe persoane vor să-și afișeze corpul, fără reținere în costumul de baie, astfel că, sunt în căutarea tratamentelor minune, care să ofere rezultate imediate.

Pe lângă regulile de bază -sportul și alimentația sănătoasă- putem apela la câteva trucuri, care să grăbească procesul de “vindecare” a pielii, eliminând celulita și oferindu-ne o piele mai fermă.
Combinația ideală este tratamentul anticelulitic, combinat cu tratamentul de fermitate. Ultima noutate în această materie este tehnologia LED, care, pe lângă efectul estetic pe care îl oferă, ajută și din punct de vedere al sănătății.
Este un tratament nou în domeniul întreținerii corporale, fiind special conceput ca o procedură non-invazivă, o alternativă a intervenției chirurgicale ce reduce volumul și diminuează considerabil celulita.
Tratamentul LED +Esthetic funcționează de la rădăcina problemei, fără a afecta țesuturile din jur. Este confortabil, rapid și nedureros. Aceasta procedura are un efect vasodilatator și tonifică în straturile cele mai profunde ale pielii, reducând celulita și excesul de grăsime.
Efectul imediat este de 3 in 1:
1. Drenajul este extrem de important în procesul de slăbire. Este indicat pentru reducerea celulitei, a depunerilor de grăsime, pentru detoxifierea organismului și pentru stimularea sistemului imunitar. Prin drenaj se accelerează circulația sanguină, generând un efect instant de confort și sănătate, prin eliminarea lichidelor și a grăsimii. Din punct de vedere al eficienței, este clasat pe locul întâi în ce privește slăbitul și eliminarea celulitei. Mai mult de atat, procedeul este în totalitate lipsit de durere.
2. Vasodilatația are ca funcție primară creșterea fluxului de sânge în organism, pentru țesuturile care au nevoie cel mai mult.
3. Activarea enzimelor este și ea esențială. Enzimele reprezintă cheia pentru o absorbție bună a hranei, fiind eliberate odată, ce începem să mestecăm. Enzimele determină digestia, detoxifierea, imunitatea și toate celelalte procese metabolice și regeneratoare. Calitatea enzimelor noastre este reflectată în propriul nivel energetic și în vitalitatea noastră. Activitatea scăzută a enzimelor este poate cea mai raspândită problema în zilele noastre. O viață stresantă, acompaniată de mâncarea tip fast-food are ca rezultat o populație practice, lipsită de enzime digestive. Implicațiile sunt multiple și grave. Totuși, sunt reversibile și pot fi corectate.
Dacă vrei să fii în formă până la expunerea la soare, ține cont că este nevoie să faci mai multe ședinte. Numărul acesta va fi aproximat de specialistul, care va efectua tratamentul, în funcție de gravitatea problemei.
Recomandarea noastră este să alegi un specialist și echipamente de calitate. Una dintre rețelele de înfrumusețare cu renume în România este Nomasvello, care numără până în prezent 20 de centre și, cu siguranță, vei găsi unul, aproape de tine. Brandul Nomasvello există pe piață din România din 2010 și este recunoscut ca numărul 1 în lume în tratamente de epilare definitivă și rejuvenare facială, având peste 1200 centre la nivel internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *