T cu dansatoriTHEO CU DANSATORItheo 6t

Are numai 10 ani, însă deja cântă în spectacolele în care susține recitaluri și Andreea Bălan.

THEODOR ANDREI CONSTANTIN, pe numele de scenă THEO – are 10 ani este din București și este elev la Școala Gimnnazală nr. 190 Marcela Peneș. Studiază pianul de la 5 ani, a făcut parte din corul Allegreto al Palatului Național al Copiilor București, iar canto a inceput sa studieze în urmă cu aproximativ 2 ani.
Primul său profesor de canto a fost Daniel Iordăchioaie la Academiei de Arte Frumoase, alături de care, a urcat pentru prima dată pe scenă.
În prezent, puștiul studiază canto cu doamna Viorela Filip, este colaborator al proiectului național Caravana Isteților, proiect manageriat de doamna Gabriela Calitescu și îl are ca producător muzical și manager pe Săndel Bălan, sub îndrumarea căruia își urmează pasiunea de a cânta.
Îi place danseze, să citească, să deseneze, adoră călătoriile, își dorește să străbată lumea în lung și-n lat, iar la concerte merge însoțit de trupa de dans BLOCK BASTERS, cunoscută publicului de la ”România Dansează”.
Ideea melodiei ”ZI DE ZI”, primul single, a plecat de la o întâmplare simplă: în prima zi de scoală, a zărit pe hol o fetiță, căreia i-a căzut o floare din buchetul adus învățătoarei. Theo s-a aplecat, a ridicat floarea căzută, i-a dat-o fetiței, dar n-a mai apucat să-i spună, că este din buchetul doamnei învățătoare, pentru ca aceasta, rușinată, a fugit. Se întâlnesc în fiecare zi la școală, însă niciunul nu spune nimic despre misterul florii. Melodia este compusă de Denise Anghelache [ LEYA D.]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *