anastacia

Publicul din Romania o va putea admira pe Anastacia pe 29 iunie, evoluand alaturi de band-ul sau extraordinar, pe scena Salii Palatului in cadrul unui concert exploziv, antrenant si efervescent.

Femeia alba cu voce neagra, cu un timbru unic, va imbina stilurile soul, pop si rock intr-un mega concert din care nu vor lipsi hit-urile ”I’m Outta Love”, ”Paid My Dues”, ”Left Outside Alone” ,”Pieces of a dream”, dar si titluri prezente pe noul sau material discografic ”Ressurection”.
Si cum Sarbatorile Pascale se apropie si aduc bucurie in sufletele romanilor, organizatorii concertului impreuna cu Anastacia, le-au pregatit fanilor un CADOU SPECIAL. Toti cei care nu isi doresc sa rateze intalnirea cu Anastacia de la Sala Palatului vor putea profita de o perioada de REDUCERI MASIVE la achizitionarea biletelor de concert.
Numai in intervalul 31 martie – 14 aprilie vor fi disponibile cate 100 de bilete pentru fiecare categorie, la preturi cu mult mai mici fata de preturile afisate initial in sistemul de ticketing online www.eventim.ro, la punctele de vanzare EVENTIM din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas precum si la casa de bilete a Salii Palatului.
Aceasta oportunitate va fi valabila doar pe parcursul celor 15 zile de discount, timp in care biletele vor fi modificate, dupa cum urmeaza:

VIP : 400 lei Pret redus: VIP – 280 lei
Cat.I: 350 lei Pret redus: Cat.I – 235 lei
Cat.II: 300 lei Pret redus: Cat.II – 185 lei
Cat.III: 250 lei Pret redus: Cat.III – 145 lei
Cat.IV: 200 lei Pret redus: Cat.IV – 115 lei

Anastacia_poster

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *