Adrian Enache și Diana Matei

Toamna aduce în grila postului Naţional TV sezoane noi ale programelor deja consacrate ale postului:  

START SHOW – duminică, 18 septembrie, de la ora 13.00, Diana Matei şi Adrian Enache ajung în faţa telespectatorilor cu un nou sezon al celui mai îndrăgit show de televiziune interactiv. Numeroase vedete din muzica pop şi de petrecere, trupe muzicale şi ansambluri folclorice, alături de cunoscuţi actori de teatru şi film şi oameni de succes vor continua să ofere publicului un divertisment de calitate.

Ne vom bucura și în acest sezon de acompaniamentul live al tarafului Marian Cleante și de coregrafiile realizate de membrii de-acum cunoscutului Balet “High Class”, format din şase solişti, fete şi băieţi, antrenori de dans, balerini ai Teatrului de Revistă – Constantin Tănase.     

Soarta a făcut ca prima ediție din acest sezon să pice fix de ziua regretatului artist Petrică Mâțu Stoian. Cum destinul ni l-a luat, mult prea devreme, dintre noi, Diana Matei și Adrian Enache i-au chemat alături de ei pe Mariana Ionescu Căpitănescu și Constantin Enceanu, pentru a ajuta la realizarea unui moment in memoriam, prin muzica ce i-a legat. Tot în această ediție vom avea parte, pe lângă lacrimi, de umor, piese cântate live și alți invitați îndrăgiți de publicul larg. 

SPECIALIŞTI ÎN SĂNĂTATE – şi în acest sezon, Ana Savu, gazda emisiunii, și reprezentanții lumii medicale vă vor pune la curent cu toate noutățile din domeniu. Medicii și specialiștii în terapii complementare vă vor oferi sfaturi prețioase dar și explicații la toate întrebările dumneavoastră. 

DIN VIAŢA ROMILOR – de 8 ani găzduim prima emisiune dedicată etnicilor romi! Şi în această toamnă, “cea mai mişto emisiune cu şi despre romi” va aduce în spaţiul public informaţii de actualitate, interviuri, reportaje, muzică şi concursuri. Zita Moldovan şi Sorin Sandu, prezentatorii emisiunii, vă conduc mai departe în călătoria pe urmele romilor!                                                                              

MIEZUL PROBLEMEI – din 22 septembrie, în fiecare joi şi vineri de la ora 17.15, Denis Ciulinaru şi prof. univ. dr. Mircea Coşea au invitați de marcă, specialiști, pentru a vă aduce cele mai corecte și complete răspunsuri la problemele din toate domeniile de interes ale telespectatorilor.                                                                      

FILME ŞI SERIALE:                                                                                                  

În această toamnă, Naţional TV oferă telespectatorilor săi filme de calitate, constituite în producţii cinematografice de excepţie. De la drame la comedii, de la filme de superacţiune la superproducţii cu efecte speciale, toate vor putea fi văzute în această toamnă la Naţional TV. Oferta de filme a Naţional TV cuprinde filme în premieră pe ţară: „Triassic hunt”, „Jungle run”, „Megalodon”, „Monster hunters”, „Apocalypse of ice”, dar şi producţii consacrate, pe care oricine îşi doreşte să le revadă, filme premiate, cu distribuţii, scenarii şi regizori premiaţi: “Diamond dogs”, “Bank job”, “Killer Elite”, “Open range”, “Lion of the desert”, “Bloodsport”, “The wicker man”, “Stolen”.

În fiecare sâmbătă după-amiază te poți relaxa cu un film românesc iar duminică seara, așa cum v-ați obișnuit, filmele indiene ajung în casele dumneavoastră. Și în această toamnă, în fiecare joi, Rowan Atkinson este inspectorul Fowler: cel mai țăcănit slujbaș al majestății sale, specialistul în catastrofe, anchete ratate și urmări nereușite. Producția italiană de succes “Don Matteo”, avându-l pe Terence Hill în rolul principal, poate fi urmărită de luni până miercuri, de la ora 17.15. Iar cele trei seriale indiene difuzate de Național TV vor continua să ne capteze atenția cu povești pline de emoție. 

Știrile Național TV aduc telespectatorilor informații utile, în care mesajul capătă întâietate în faţa show-ului, a scandalului sau a imaginilor şocante cu orice preţ.

Pentru a putea fi urmărite de toți telespectatorii, știrile sunt subtitrate în totalitate. În completare, jurnalele de sport și meteo vă aduc toate informațiile necesare pentru a fi la curent cu toate noutațile!  În fiecare zi a săptămânii, de la ora 18.30 iar la prânz, de luni până vineri, de la ora 13.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.