Soție Aurel Tîmaș

Aurel Tămaș, în vârstă de 61 de ani, are o soție superbă, pe nume Marieta de profesie jurit. Cântărețul de muzică populară ar fi înșelat-o pe aceasta, cu o femeie mult mai tânără, care între timp s-a căsătorit!

S-a spus că ar fi înșelat-o, dar Aurel Tămaș are o soție superbă!

Despre Aurel Tămaș s-a scris că și-ar fi înșelat soția superbă, pe Marieta Tămaș, de profesie avocat. Cei doi sunt căsătoriți din 1991 și au împreună cu fiu, de 21 de ani, pe nume Antonio. Presa a scris la un moment dat despre mai tânăra amantă a cântărețului de muzică populară, care locuiește la Cluj.

Marieta Tămaș

Despre povestea de dragoste dintre Aurel Tămaș și tânăra Eliza Ancău, mai tânără decât el cu 30 de ani a curs multă cerneală. Între timp, relația celor doi s-a dus pe apa sâmbetei, iar Eliza s-a căsătorit cu un bărbat de seama ei.

Tânăra a participat la mai multe concursuri de modă pe care le-a și câștigat. În anul 2015, Eliza Ancău a fost aleasă Miss România. Ea a studiat la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Eliza Ancău și-a continuat cariera în lumea modei

În urmă cu ceva ani, faptul că Aurel Tămaș ar avea o amantă zguduia lumea mondenă. La acel moment, s-a iscat un adevărat scandal și nimeni nu se aștepta ca artistul să oscileze între tânără și Marieta. Nimic nu părea să prevestească ceea ce avea să se întâmple.

Cântărețul și soția sa păreau extrem de fericiți, doar că Eliza Ancău a reușit să le tulbure liniștea în familie.

La acel moment, artistul mărturisea că nu are nicio legătură amoroasă cu tânăra, ci doar profesional. Eliza Ancău a lucrat ca asistentă la emisiunea „Minunile lui Tămaş” care a fost difuzată la Look Tv.

Eliza Ancău și soțul ei

În prezent, Eliza Ancău se concentrează pe cariera în lumea modei, iar pe plan personal, se pare că și-a găsit liniștea unui alt bărbat, dovadă fiind imaginile de pe Instagram.

Cei doi par să aibă o relație serioasă, iar primele zile din 2022 i-au prins într-o vacanță în Praga. În luna August 2022, Miss România Eliza Ancău a devenit mamă, pentru prima dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *