Zenga Family 3Samira pe camila

Raluca si Walter Zenga traiesc de cativa ani in insoritul Dubai si au facut o traditie din a petrece sarbatorile de iarna la caldura, pe plaja. Asa s-a intamplat si Craciunul acesta. Raluca, sotul sau si copiii au avut activitati care mai de care mai distractive, dupa deschiderea cadourilor lasate de Mos Craciun sub bradul de pe plaja. Cei mici s-au bucurat de intalnirea cu camilele si s-au plimbat cu ele, parintii lor imortalizand veseli momentul. Au facut apoi un om de “zapada” din nisip, pe plaja, pe care l-au “ornat” cu morcov si boabe de strugure, si, ca in fiecare an, frumoasa Mamica Zen, Raluca a organizat o sedinta foto pe plaja din fata casei, alaturi de Samira, Walter Jr si sotul sau, un pictorial inedit de care se va bucura alaturi de copii peste ani.

“Micul ren poznaș, Crăiasa mării și un om de…nisip garnisit cu morcov și boabe de strugure! Iar eu sprijin sacul de cadouri, deh! Crăciun în Dubai 2015”, a scris Raluca Zenga pe pagina sa oficiala de Facebook.

Ca in fiecare an, Mos Craciun a fost darnic si vesel pentru familia Zenga, doar ca in loc de sanie cu zurgalai, a venit in Dubai cu…camila!

Si-a lansat site-ul chiar in Ajunul Craciunului!

Unul dintre cadourile primite de Raluca Zenga de Craciun a fost lansarea site-ul oficial al „Manualului mămicii ZEN” !

“Pentru cine isi aminteste cu plăcere de articolele pe care le scriam pe blogul „Superficiala”…țin sa va impartasesc cu entuziasm că am lansat site-ul oficial al „Manualului mămicii ZEN” și am creat un nou blog, www.manualulmamiciizen.ro”, a marturisita Raluca Zenga. Unul dintre articolele de pe noul blog al Mamicii Zen este chiar despre aroma Craciunurilor trecute. Ce semnificatie are Craciunul pentru Raluca Zenga si ce cadouri primea in copilarie? Aflati direct de pe www.manualulmamiciizen.ro!

“A, imi amintesc bineînțeles cadourile pe care le găseam sub brad sau le primeam direct la un Moș Crăciun cu voce ciudat de familiara (de obicei un prieten al parinților deghizat cu multa imaginație si mai putine resurse!), care imi cerea sa recit poezii si sa promit veșnica, imposibila cumințenie. Chiar si in timpuri de extrema sobrietate comunista părinții mei reușeau scamatoria de a-mi procura jucării invidiabile, care imi țineau vreme îndelungata companie. Le observam cu atata atenție, studiindu-le mecanismul și construind povesti in jurul lor, încât si acum am in minte imaginea lor clară, cu fiecare detaliu si sunet. (Nu pot sa nu ma întreb daca ai mei copii, înconjurați fiind de mult mai multe obiecte, de un curcubeu de jucării sofisticate, vor mai purta cu sine peste ani amintirea unui ursuleț preferat, a unui carusel cu o melodie melancolică)”, scrie pe noul blog Raluca Zenga.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *