IMG-20151219-WA0002 marcel pavel si edvin marton marcel pavel si francezul philippe caldeloron marcel pavel si patinatorul rus evgeni plushenko

Peste 7000 de clujeni l-au aplaudat pe Marcel Pavel, dar și pe violonistul Edvin Marton și ”regii gheții”, celebrul patinator rus, Evgheni Plushenko și francezul Phillipe Candeloro în spectacolul “Kings On Ice” de vineri de la Cluj.

Marcel Pavel a cântat colinde și piese de iarnă pe aceeași scenă cu celebrul violonist Edvin Marton, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în cadrul spectacolului “Kings On Ice” de vineri, unde a fost amenajat un patinoar, pe care au evoluat nume grele ale patinajului artistic mondial.

Show-ul de clasă mondială a fost o combinație unică de divertisment și sport, în care acrobațiile spectaculoase și demonstrațiile impecabile de talent și tehnică ale unor celebri patinatori sunt acompaniate de sunetele unei viori Stradivarius.

În spectacolul în care a cântat Marcel Pavel au patinat: Evgeni Plushenko (de zece ori campion național al Rusiei, de trei ori campion mondial şi deţinător a şapte titluri europene), francezul Phillipe Candeloro (dublu campion olimpic, de două ori medaliat la Campionatele Mondiale, dublu campion european și de patru ori campion național al Franței), Brian Joubert (campion mondial în 2007, triplu campion european și de 8 ori campion național în Franța), multiplul campion american Johnny Weir (bronz la Campionatul Mondial din 2007 și multiplu campion american), cehul Tomas Verner (campion european în 2008 și de 10 ori campion național în Cehia), frumoasa finlandeză Kiira Korpi (de cinci ori campioană națională a Finlandei, de trei ori medaliată la Campionatele Europene), Aliona Savchenko şi Robin Szolkowy, de cinci ori campioni mondiali la perechi.

Violonistul Edvin Marton a acompaniat muzical spectacolul, în special momentele lui Plushenko, cu prețioasa sa vioară Stradivarius din 1699, a cărei valoare se ridică la 7 milioane de euro. Sala a fost arhiplină. Cel mai mic bilet a costat 95 RON, iar cel mai mare s-a ridicat la 495 RON.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *