Vanda-coperta
BABA VANGA A FOST UN ADEVĂRAT FENOMEN. 3 DIN 4 PREVIZIUNI S-AU ADEVERIT, ŞEFI DE STATE ŞI DE GUVERNE VIZITÂND-O PENTRU A LE PREZICE VIITORUL.

Printre personalităţile care au avut încredere în profeţiile Babei Vanga s-au numărat Mihail Gorbaciov şi soţii Ceauşescu. Prezicătoarea oarbă din Bulgaria a vorbit și despre România şi romani, în termeni de laudă.

Cea mai importantă profeției a bulgăroaicei despre România este cea care se va produce în 2021. Atunci un nou Mesia se va naște din poporul român și bazele unei noi religii vor fi puse în țara noastră. Chiar dacă Dumnezeu l-a ales pe poporul român să realizeze o misiune sfântă, acesta și-a pierdut cu desăvârșire credința.

Până atunci, Europa se va confrunta cu un val impresionant de invadatori musulmani. Evenimentul se va produce în 2016 și undeva pe la sfârșitul anului se vor înregistra mai multe momente de cumpănă pentru bătrânul continent.

De asemenea, Vanga a prezis că numeroase atacuri chimice se vor abate peste anumite țări din Europa. Ele vor fi lansate de musulmani având ca obiectiv acapararea întregului continent. De asemenea, 2016 este anul în care numeroși oameni vor muri în urma acestor atacuri chimice.

Vanga a încercat să proorocească despre nou născuții sau copii nenăscuți. Ea a spus că vedea și vorbea cu oameni care au murit cu sute de ani în urmă. Vanga a vorbit despre viitor, deși nu-i plăcea să facă acest lucru.

Potrivit spuselor sale, în 200 de ani, omul va face contact cu frații din alte lumi. Ea a spus că mulți extratereștrii trăiesc pe Pământ de ani de zile. Ei au venit de pe planetă, care, în limba lor, se numește Vamfim, și este a treia planetă de la Pământ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *