horoscop-2016-691x360
Starile de emotivitate accentuata ,provocate de faza de Luna Noua ce se va forma in februarie,deja incep sa se resimta. Tendintele de a actiona insa, stiut fiind ca Luna Noua indeamna la noi deschideri,vor fi valabile timp de 2 saptamani de la formarea fazei exacte,in ziua de 8,in semnul Varsatorului,pe o casa a parteneriatelor.
Ca semn original ,invovator si rebel,Varsatorul ii ajuta pe unii sa se detaseze intelectual in primul rand si sa atinga intelepciunea colectiva.Informatiile vor fi transmise si asimilate rapid,iar concluziile ce se vor trage pot ului si electriza,mai ales ca Luna si Soarele aspecteaza cu guvernatorul semnului gazda,Uranus,reaprinzand focul Berbecului unde el se afla de cativa ani.
Se stie ca Varsatorul este condus de doua planete insa : una e acest Uranus ,iar alta este Saturn.Un aspect benefic intre 2 stapani ai aceleiasi zodii,intaresc solicitarile acesteia.Si de aceasta data probabil ca vom dori sa lasam in urma ceea ce blocheaza de mult timp si sa facem primii pasi spre viitor.Iar pentru asta e nevoie sa dizolvam indoielile,sa ne dam seama de unicitatea noastra,sa ne separam de tot ce inseamna rebut,pornind de la proastele obiceiuri,proastele teorii si ajungand la cei ce ne-au stopat pana in prezent,urmand sa alegem eliberarea si noua cale alaturi de oamenii care sunt in asentimentul nostru.
Saturn in Sagetator sprijina idealurile,creste ambitia,sporeste rezistenta la efort,in timp ce Uranus marcheaza noutatea si pionieratul intr-unul din domenii.
Singurul aspect astrologic ce ne poate sta in cale acum este careul cu Marte din Scorpion,caci daca ii urmam indemnul in graba si pripit,ne poate turna in cap o galeata cu apa aproape inghetata,care sa ne scuture.
Unica planeta retrograda in harta asta este Jupiter in Fecioara,care trimite ce-i drept niste raze tensionate spre Luna in cauza. Nu trebuie sa ne sperie asta pentru ca atrage atentia ca inca suntem in formare,inca suntem legati de ceva din trecut,inca mai pot veni greutati si ghinioane de traversat, exact din zona practica a semnului.Ceea ce credem ca e modificare mica si cu pasi marunti acum,se va dovedi o consecinta la scara larga peste timp in acel domeniu. Fiti deschisi,fiti flexibili ,caci o schimbare nesemnificativa la prima vedere,o relatie de la drum , un grup,un ajutor sau chiar o vorba suparatoare va declansa o mare transformare initiata de noi,in favoarea noastra. Daca vrem ca schimbarile sa reuseasca,trebuie sa actionam prudent dar fara teama,sa nu ezitam sa luam masuri acolo unde evenimentele impun,sa nu alimentam criza daca ea porneste,ci sa cautam sa gasim oportunitatea constructiva in ea. Tensiunile pot veni inclusiv din sfera familiei,a banilor sau a concurentilor nostri,dar nu trebuie sa dam curs mandriei si resentimentelor,nici rautatilor spre care ne indreapta Lilith, ci sa gasim strategii originale de a intoarce lucrurile in favoarea noastra.Ori nu le putem gasi decat cu mintea si cu vorba,dat fiind decanul lui Mercur pe care se implineste aceasta Luna Noua.
Sunt vizati pozitiv aceia care au accentuate zodiile din Berbec,Sagetator,Gemeni,Balanta.
Atentie la reactii cei care au accent pe Scorpion,Leu,Taur,Rac,Fecioara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *