nostradamus-1-680x365

România nu ar fi fost ocolită de previziunile celebrului Nostradamus. Cele mai sumbre preziceri arată că Europa va fi decimată, din cauza ”Arcului Satanic al Furiei”, iar țara noastră se va afla în mijlocul unui război cu vecinii!

Pentru anul 2016, prezicatorul francez Nostradamus a “vazut” ca Europa va fi inghitita de “Arcul Satanic al Furiei”, pus de cercetatorii fenomenului pe seama acceleratorului de particule de la Geneva, care va deschide calea spre lumi nebanuite, dar din care vor veni numai lucruri negative. In mod special insa Romania este prezenta intr-un catren, ca fiind victima unui razboi cu Rusia!

Prezicatorul francez a vazut, in urma cu peste 500 de ani, ca Al Treilea Razboi Mondial va fi declansat de Rusia în 2016 iar prima tara cucerita va fi Romania! Asadar, tara noastra ar ajunge anul viitor la pamant din punct de vedere economic, iar apoi ar urma să fie atacată de puternicul imperiu.

„Amas s’approche venant d’Esclavonie
L’Olestant vieux cate ruinera
Fort desolee vera sa Romainie
Puis la grand flamme estaindre ne scaura”

În traducere:

Din Rusia vor navali in masa,
Distrugatorul va ruina acel oras.
Va fi violenta, distrugătoare, “Romainie” va suferi,
Astfel, flacarile Marelui Razboi ne mai putand fi oprite„, se arată în catrenul lui Nostradamus

Aceste randuri fac se pare referire la tara noastra si se pot gasi in Centuria V, catrenul 26. Nu este clar insa daca Nostradamus se refera la tara noastra, inversand doar literele, lucru care este des utilizat de Nostradamus. Acest catren vrea sa ne atraga atentia ca urmatorul razboi mondial il va incepe Rusia ce va invada tarile vecine de le vest care au aderat la NATO.

Acest razboi va incepe numai dupa ce Romania o sa fie la pamant din punct de vedere economic si politic (fort desolee = fort dezolant, se refera la perspectiva unei tari distruse si saracite). Atunci focurile unui nou razboi mondial nu o sa mai fie oprite si iadul se va dezlantui pe Pamant.

Contextul geo-politic inclina catre Nostradamus

Analistii fenomenului au luat in considerare faptul ca Ucraina a fost cucerita cu mult timp inainte ca un razboi adevarat sa inceapa, iar atunci conform celor scrise de Nostradamus, urmatoarea tara pe lista Rusiei este Romania.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *