14_54680500
Berbec

Pentru nativii din această zodie, anul 2016 va fi unul armonios şi echilibrat. Asta nu înseamnă că nu vor apărea şi situaţii neplăcute, ci că Berbecii le vor depăşi cu mult curaj. Tocmai provocările care apar în prima parte a anului sunt cele care îi modelează pe reprezentanţii acestei zodii, făcându-i să fie mai înţelepţi şi mai docili. Vara îi va găşi pe Berbeci mai încrezători în forţele proprii decât au fost vreodată. Problemele cu care te vei confrunta vor fi de natură financiară şi vor afecta şi celelalte sfere ale vieţii tale. Trebuie să ştii însă că vei trece peste aceste probleme fără prea mari eforturi. Pentru a îţi fi mai uşor însă, trebuie să asculţi sfaturile celor dragi, care îţi vor binele aşa cum ţi-l doreşti şi tu.

În perioada iulie-septembrie vei reuşi să te relaxezi. Familia şi pasiunile tale vor fi singurele tale preocupări, după o perioadă în care nu ai făcut altceva decât să munceşti din greu. Această perioadă este favorabilă pentru legarea unor noi relaţii. Învaţă să nu mai judeci oamenii după copertă şi dă-le o şansă. Orice decizie iei acum îţi va schimba, într-un fel sua altul, viaţa aşa că trebuie să cântăreşti bine orice ai hotărî. Nu te implica în conflicte ce nu te privesc întrucât rişti să fii ţapul ispăşitor.

Adesea finalul de an te prinde muncind din greu, însă nu e cazul în 2016. De data aceasta astrele nu te ajută să îţi duci proiectele la final, iar colegii tăi vor face asta în locul tău. Este foarte posibil ca sărbătorile de iarnă să te surprindă în pat, zăcând în urma unei răceli neglijate şi netratate la timp. Pentru a preveni acest scenariu sumbru, mergi încă din toamnă la medic, fă-ţi un set complet de analize şi urmează un tratament pentru întărirea sistemului imunitar.Taur

Şi pentru Tauri anul 2016 va fi unul stabilt. Este adevărat că vor apărea probleme din când în când, însă, per total, binele va învinge răul în cazul acestor nativi în anul ce urmează. Astrele te ajută în 2016 să rezolvi problemele pe ultima sută de metri. Orice eveniment ai planifica, fii sigură că totul va ieşi ca la carte. Un mic obstacol se va ivi la jumătatea lunii mai, însă vei reuşi să te mobilizezi la timp pentru a pune totul la punct. Să nu te mire dacă persoane pe care le credeai prietene devin, în această perioadă, cei mai mari duşmani. Pe cât de dureros va fi conflictul, pe atât de repede vei depăşi momentul şi vei fi dispusă să reiei legătura. Cântăreşte bine orice decizie şi, dacă persoana în cauză te-a dezamăgit, nu te uita înapoi.În prima parte a verii eşti susţinută în proporţie de 100% de astre aşa că profită de acest avantaj şi rezolvă toate problemele cu un efort minim. Nu te teme de deciziile importante şi de schimbările drastice din plan personal. Taurii au tendinţa nativă de a complica lucruri simple, iar firea sensibilă nu îi ajută să deloc să se hotărască. Trebuie să înţelegi că, uneori, nu ai încotro şi, de asemenea, trebuie să accepţi că schimbările trebuie făcute mai devreme sau mai târziu. Totul va decurge ca la carte dacă nu laşi emoţiile să te controleze şi dacă eşti raţională. În cazul tău, echilibrul este ingredientul secret care te ajută să îţi găseşti calea şi să fii fericită.

În cea de-a doua parte a verii, karma îşi spune cuvântul. Aşadar, dacă ai făcut lucrurile aşa cum trebuie, vei fi răsplătită pe măsură. Dacă nu ai procedat corect, totul se va întoarce împotriva ta. Toamna va veni apoi cu schimbări pe plan profesional, însă schimbări dorite. Calmul descrie cel mai bine perioada de final de an pentru nativii din această zodie. Odată cu finalul de an, o perioadă din viaţa ta se va încheia. Schimbarea locului de munca este necesară şi tu trebuie să înţelegi asta. Este timpul să laşi în urmă momentele fericite, dar şi pe cele mai puţin plăcute, frustrările, greşelile şi nu numai şi să mergi mai departe, într-o altă echipă, alături de alţi oameni de la care vei învăţa alte lucruri.

Gemeni

Anul 2016 va fi unul încununat cu succes pentru nativii acestei zodii. Este drept, nu este un an uşor, însă cu siguranţă este unul care va aduce multe satisfacţii Gemenilor. O serie de oportunităţi ce se ivesc pe plan profesional te vor ajuta să atingi ţeluri la care abia îndrăzneai să visezi. Acest lucru este valabil şi în cazul Gemenilor care lucrează pentru cineva, dar şi în cazul antreprenorilor. Prima parte a anului nu vine cu nimic impresionant, totul decurgând ca până acum. Nu trebuie să te laşi descurajată pentru că lucrurile bune vor veni treptat, odată cu venirea primăverii. Trebuie să nu uiţi că norocul ţi-l faci şi cu mâna ta, aşa că nu aştepta ca astrele să facă totul pentru tine.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *