Paul Surugiu – Fuego, întâlnire surpriză cu Picasso la Muzeul Grevin din Paris!

fuego 1fuego 2fuego 3fuego 4fuego 5

Paul Surugiu-Fuego este azi, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi. S-a născut la Turda într-o zi de mare sărbătoare în comunism, 23 august, Ziua Națională a României înainte de 1989.

În copilărie, artistul credea că oamenii sărbătoreau pe străzi la 23 august, ziua sa de naștere. Vara trecută, artistul și-a făcut un cadou de ziua lui de naștere, o excursie la Paris, unde a vizitat mai multe obiective turistice cu rezonanță.

Nu a ratat nici Muzeul Grevin, unde sunt figure de ceară ale unor nume sonore. Așa se face că îndrăgitul interpret s-a fotografiat cu celebrul pictor spaniol, Pablo Picasso, Maica Tereza, Ray Charles, Edith Piaf sau Charlie Chaplin! De la ultimii trei a învățat ce este arta spectacolului. Se pregătește pentru scenă ca un adevărat profesionist și își respectă publicul, care pur și simplu îl adoră.

De doi ani de zile, Paul a revenit la o pasiune mai veche, pictura. A vândut peste 50 de tablouri, iar banii i-a donat mai multor artiști de la noi.

One Response to Paul Surugiu – Fuego, întâlnire surpriză cu Picasso la Muzeul Grevin din Paris!

  1. Paul Surugiu-Fuego pe lângă faptul ca e cel mai mare artist roman e si artistul si omul cu suflet de aur…El pictează pentru a veni in ajutorul matilor artiști si a tinerelor talente!E minunat tot ce face acest artist, iar proiectul sau ART BY FUEGO-ARTA PENTRU SUFLET e impresionant!Felicitări, Fuego!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei, lumeapresei.ro