_7chakras

Pentru ca orice initiativa noua e motiv de sarbatoare, noi vrem sa facem acest lucru cum se cuvine: te invitam la o sedinta gratuita de terapie Reiki “la patru maini”, specialitatea casei.

Cele patru maini :

Cristian Marcu – cu peste 7 ani de experienta, practica Reiki traditional si non traditional, Karuna, Lama Fera, Kalachakra si multe altele.

Edmond Gabriel Timofti – Reiki traditional si non-traditional, Karuna Shambala, Yoga, Diksha, Lama Fera Kalachakra si multe altele.

Daca te intrebi de ce patru maini, ei bine intre Cristian si Edmond e chimie si impreuna isi completeaza energiile nemaipomenit pentru a face terapie. De ce e bine pentru tine? Pentru ca pe langa melanjul energiilor celor doi este nemaipomenit si profund, dureaza mai putin, experienta este mai intensa si poti beneficia de calmul extraordinar pe care ti-l ofera forta sistemul traditional Reiki. Unde mai pui ca, daca insisti, baietii astia doi fac si citire in biocampuri.

Daca vrei sa experimentezi beneficiile pe care ti le pot aduce sedintele de Reiki, treci pe la noi pe 12-13 august. Programarea se face telefonic, la numarul 0741010009 sau 0737879289. Te vom primi dupa principiul “primul venit, primul servit”, in limita locurilor disponibile.

Va seteptam pe strada Tudor Vianu, nr. 36.

Sedinta este gratuita, dar daca vrei ne poti rasplati cu o vorba buna dusa mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *