Andreea Bălan

20 de milioane de euro a obținut un investitor israelian de la clienții pe care i-a convins să îşi cumpere, încă din stadiul de proiect, o garsonieră sau un apartament în Planorama – un proiect imobiliar ambiţios, în zona Doamna Ghica. Însă, cumpărătorii au avut parte de o surpriză neplăcută: dezvoltatorul a fugit cu banii după ce a terminat doar unul din cele patru blocuri.

Chiar și cântăreaţa Andreea Bălan a pierdut 90.000 de euro în proiectul Planorama. A fost doar unul din cei 571 de oameni pentru care locuinţa de vis a ajuns pe apa sâmbetei.

Florin Vasile e, azi, preşedintele blocului T3, singurul terminat, în proiectul Planorama. S-a îmbolnăvit aşteptând să se mute în casa mult-visată. 

Florin Vasile, preşedintele blocului T3 Planorama: Ajunsesem să dorm doar cu pastile de dormit şi am ajuns să fac şi un AVC din cauza asta.

Sunt 17 ani de când un investitor israelian a promis că va ridica, în zona Doamna Ghica din Sectorul 2, patru blocuri turn cu câte 15 etaje. Proiectul imobiliar nu este gata nici astăzi. Banii plătiţi de cumpărători nu au fost niciodată recuperaţi. 

Viorica Candet, cumpărător: Un fel de Caritas imobiliar. E o chestie care mă face să plâng. A fost totul aşa, o comedie. O comedie tristă. 

Florin Vasile, preşedintele blocului T3 Planorama: Nu s-ar fi gândit nimeni. Efectiv totul era absolut roz.

Investitorul a încasat, încă din stadiul de proiect, 20 de milioane de euro de la cumpărători, scrie observatornews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.