Designerul Nausica Mircea candidează pentru un fotoliu de deputatNausica Mircea a acceptat o provocare, aceea de a candida pentru un fotoliu de deputat. Din partea Pro România. Iată ce a determinat-o pe creatoarea de modă să între în politică. “Industria confecțiilor este profund afectată, iar ceea ce simțim, noi producătorii, este lipsa de interes a guvernării față de acest segment extrem de important.

Deși ne aflăm în top țări cu capacitate mare de producție de textile la nivel de Europa, în ultimele 6 luni s-au importat măști de protecție în valoare de 272 milioane de euro, în timp ce punctual în Focșani, doar noi am produs și exportat sute de mii de măști de protecție foarte calitative pentru țări precum Olanda, Franta, Anglia, Spania.”, susține Nausica Mircea. Aceasta este de parere că România are nevoie de strategii, dar și de încurajarea producătorilor noștri.

Nausica Mircea

“Avem nevoie de strategii naționale de încurajare a producătorilor locali și de implementarea acestora de către oameni competenți. Avem nevoie de soluții și proiecte viabile, iar în calitate de deputat de Vrancea mă angajez să susțin întotdeauna interesele locuitorilor județului Vrancea și al pământului care mi-a fost și-mi este casă dintotdeauna!”, mai spune reputatul designer cu prezentări de modă la evenimente importante de gen din țară și de peste hotare. În privința noului coronavirus, care ne-a dat viața peste cap, designerul este de părere că o nouă închidere forțată va duce la falimentul țării noastre.

Nausica Mircea

“Slovacia a testat GRATUIT, în numai 48 de ore, 3,6 milioane de cetățeni, adică două treimi din populație. PRO România a inițiat un proiect de lege pentru testarea gratuită a populației, deoarece aceasta e singura soluție prin care putem să evităm colapsul economiei. O nouă închidere forțată va duce în mod clar la falimentul a mii de firme și la pierderea locurilor de muncă a mii de români. În contextul actual soluțiile necesare sunt la îndemână, dacă alte țări precum Slovacia pot, în România de ce nu se poate? “, încheie Nausica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *