Cu cine a votat din izolare Ionuţ Dolănescu, artistul care are şi cetăţenie americană

Ar fi votat pentru prima dată în America. Şi chiar şi-a dorit să meargă la urna de vot pentru acest important act cetăţenesc, dar, din păcate, Ionuţ Dolănescu a trebuit să îşi anuleze plecarea în Statele Unite. Cu cine a votat interpretul am aflat în această dimineaţă, la „Cu capu-n zori”, de la TVR 1.

Avea biletele cumpărate pentru America. Îşi dorea foarte mult să îşi exercite dreptul de vot în America, mergând la urne. Pentru că Ionuţ Dolănescu, interpretul de muzică populară care în 2021 va aniversa 40 de ani de cântec, deţine dublă cetăţenie: română şi americană.

„Am făcut un test, înainte de plecarea în America. Şi am ieşit pozitiv la coronavirus. Şi eu, şi soţia mea. Dar suntem bine, nu avem simptome, fără temperatură. În orice caz, stăm izolaţi aici în casă, cuminţi, ca să nu îi infectăm şi pe alţii. Dar, din păcate nu am putut să mai plecăm”, le-a povestit Ionuţ Dolănescu prezentatorilor matinalului TVR 1, Liza şi Fere.

„Azi ar fi trebuit să fiu în America.Voiam sa iau cu asalt America, urnele americane, să votez şi eu pentru prima oară în calitate de cetăţean american, pentru că am şi cetăţenie americană, dar iată că nu am putut să mai fac această călătorie… Totuşi, mi-am exprimat dreptul de vot, online!”. Ionuţ Dolănescu le-a şi spus fără rezerve interlocutorilor săi că votul său a fost pentru actualul preşedinte al Americii, Donald Trump, mărturisind că este un republican convins.

Ionut Dolanescu

Artistul deţine în Florida câteva proprietăţi, parte din familia lui trăind în America. Şi mama sa, iubita interpretă de muzică populară Maria Ciobanu, se află în această perioadă la Los Angeles. Câte camere are casa lui din LA, dar şi cum sună o melodie populară românească interpretată de Ionuţ Dolănescu în limba engleză, vezi aici.

Top 5 al filmelor americane din toate timpurile – preferințele Irinei Margareta Nistor

În această dimineaţă americană, şi un celebru critic de film a fost o prezență tonică în platoul matinalului de la TVR 1, aducând flori și făcând glume cu gazdele emisiunii. Irina Margareta Nistor le-a făcut telespectatorilor recomandări de filme, dezvăluindu-le propriul clasament al preferințelor sale în materie de filme americane. În el se regăsesc filme din anii ‘40-’50: „Cetățeanul Kane”, regizat de Orson Welles, celebrul „Casablanca”, „Totul despre Eva”, cu George Sanders, actorul preferat al invitatei, „Sunset Boulevard” și „Spellbound” („Fascinație”), în regia lui Alfred Hitchcock.

Tot atunci, Irina Margareta Nistor le-a explicat gazdelor sale şi telespectatorilor de unde vine numele de „noaptea americană”, dar și de ce rățoiul Donald este, de fapt… rață. Aflați mai multe aici.

În ediţia din 4 noiembrie „Cu capu-n zori”, Dorin Chioţea ne-a arătat cele mai preţioase motociclete din România, iar Ana Baniciu ne-a cântat şi ne-a demonstrat ce exerciţii fizice practică pentru a se menţine în formă maximă.

Cu simpaticii prezentatori ai matinalului TVR 1, „Cu capu-n zori”, vă puteţi întâlni în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 6.55, în direct pe TVR 1 și LIVE pe pagina de Facebook șiYouTube.

#cucapunzori #tvr #gabrielferesteanu #lizasabau #matinal #ionutdolaneacu #covid #irinamargaretanistor #motociclete #anabaniciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *