mihai traistariu mihai si paradisio

Cu un show de excepție și cu o melodie apreciată, pe buzele tuturor fanilor eurovision de ceva tim încoace, ‘Paradisio’, Mihai Trăistariu nu a reușit să câștige finala selec ției naționale a concursului eurovision. Interpretul dă vina pe juriul care i-a influențat enorm pe oamenii de acasă și a dat în el non-stop.

„Am o stare excelenta și un sentiment de fericire maxima. Pentru mine, Eurovision 2016 a fost un experiment de foc, prin care trebuia sa trec. Evident ca videoclipul nereușit de acum o luna a influențat votul publicului. Evident ca vorbele juriului despre Paradisio au influențat votul publicului. S-a vazut de la o POSTA ca erau porniți rău de tot și au spus vorbe dure la adresa mea … ca să convingă românii … să nu cumva să pună mâna pe telefon și să mă voteze. Și au reușit! Despre Ovidiu Anton am doar cuvinte de lauda. Îmi plac oamenii ambițioși, perseverenți iar faptul ca a încercat a 5-a oara la Eurovision îmi amintește de mine. Și eu am încercat de 6 ori până am fost ales să reprezint România cu Tornero. Despre piesa lui Ovidiu nu pot sa mă pronunț pentru că Eurovision-ul e total imprevizibil. Nu poți niciodată să-ți dai seama ce place și ce vor vota europenii. Totuși … un singur lucru cred din răsputeri : Mihai Traistariu ar fi intrat în Top 10 în Suedia … doar dacă participa. émoticône wink Iar piesa Paradisio, puțin reorchestrata, un pic modernizata și cu un show fabulos ar fi intrat ușor pe podium. Mergem înainte!

Am crezut c-o să fiu supărat dar m-am trezit cu o stare asa de buna că-mi vine sa sparg munții și sa demonstrez lumii ca VOCEA lui Mihai Traistariu nu merită să se lase niciodată discutată, comentată … de ” specialiștii ” din juriul Eurovision. Am castigat de 3 ori in cariera mea titlul de Cea mai buna voce din Romania … iar asta nu se poate contesta. Evident ca nu-și doreau sa merg eu pentru a doua oara sa reprezint tara. De ce și-ar dori Cezar Ouatu ( locul 13 acum 3 ani ) sa merg tot eu la Eurovision ? De ce sa nu meargă el ? De ce și-ar dori Zoli Toth ( locul al III-lea cu Luminița ) sa ma vadă din nou pe scena Eurovision … mai ales ca eu am promovat intens ideea ca vreau sa ma întorc musai de-acolo cu locul I ? De ce sa vină unul care poate doborî recordul României, locul al III-LEA? Căruia din colegii mei de breaslă ( vezi Randi … ) i-ar conveni sa vadă ca Mihai Traistariu are un al doilea succes de radio internațional după ce Tornero a rupt topurile de radio în peste 30 de țări? E la mintea cocosului ca juriul a facut tot ce i-a stat in putință … să influențeze poporul … ridicând în slavi pe TOȚI ceilalți concurenți și singurul în care au lovit … am fost eu. Bașca … la unii s-au ridicat și în picioare … ca sa-nteleaga clar cei de-acasă pe cine vor ei obligatoriu sa trimitem. Doar așa pot să-mi explic cruzimea cuvintelor juriului. Gata ! M-am liniștit, m-am descarcat. Eurovision-ul rămâne pasiunea mea. Iar la final … am sa iau de bună vorba lui Carmen Harra. Citez : ” Mihai, te vad câștigând Eurovision-ul cel mare dar nu în 2016, ci în 2017.” Inițial m-am încordat când am citit mesajul primit de la ea pe e-mail … și nu mi-a convenit ce aud … însă acum stau și-mi zic : dacă femeia asta are dreptate ?! O ști ea ceva !”, afirmă Mihai Trăistariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *