masca-de-fata-cu-orez
Este cea mai sinceră carte de identitate a noastră, spunând despre vârsta noastră mai multe decât ne-am dori uneori.

Dacă suntem norocoasele moștenitoare ale unor gene foarte bune, vom arăta mai tinere decât suntem în realitate. Dacă, însă, nu suntem așa de norocoase, îi putem da o mână de ajutor naturii. Masca de față cu orez este un truc la care apelează japonezele, care, după cum bine știm, au un ten ca de porțelan, fără imperfecțiuni.

Să aflăm, așadar, cum se obține și cum se aplică masca pentru față cu orez, dar și beneficiile incredibile pe care orezul le aduce frumuseții pielii.

Beneficiile orezului pentru frumusețe

Orezul este o sursă importantă de antioxidanți, care favorizează producția de colagen și care luptă împotriva ridurilor și leziunilor produse de soare la nivelul pielii.

Cu alte cuvinte, remediile naturale pe bază de orez întineresc pielea feței, care devine netedă, fină, tonifiată. În plus, tot cu ajutorul orezului, petele de pe chip se atenuează până dispar complet. Așadar, dacă vrei să arăți chiar și cu 10 ani mai tânără, aplică-ți regulat masca de față cu orez.

Dacă ai probleme cu acneea, remediile pe bază de orez îți sunt de un real ajutor. Masca pe care ți-o vom prezenta în rândurile următoare chiar face minuni pentru tenul acneic. Aplic-o de 2 ori pe săptămână, iar tenul va deveni curat și luminos după doar 3-4 folosiri.

Cum se obține masca de față cu orez

Iată cum se prepară masca de față cu orez, conform site-ului www.healthyfoodhouse.com

Ai nevoie de 3 linguri de orez, o lingură de lapte și încă una de miere. Începe prepararea măștii prin a pune orezul la fiert. Lasă-l la fiert până când devine foarte moale, astfel încât, prin amestecarea lui, să poți obține o pastă. Lasă-l la scurs, iar apa în care a fiert păstreaz-o.

Adaugă peste orez o lingură de lapte încălzit și amestecă bine. În fine, încorporează și mierea de albine.

Aplică masca de față cu orez pe pielea curată și las-o cel puțin 30 de minute, până la o oră. După scurgerea timpului, îndepărteaz-o prin spălare cu apa în care a fiert orezul. Pentru a rezultate rapide și de durată, aplică masca cel puțin o dată pe săptămână.

Virtuțile miraculoase ale apei de orez

Apa în care fierbe orezul are proprietăți antioxidante, hidratează pielea, îmbunătățește circulația sângelui, previne apariția petelor de bătrânețe, diminuează inflamația și previne îmbătrânirea prematură a pielii. De asemenea, această apă oferă o protecție ridicată împotriva razelor nocive ale soarelui.

Mai mult aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *