marcel clip
Marcel Pavel revine cu o super piesa, „Ma minteai”, si un videoclip pe masura, unde fiul sau, Sasha, joaca rolul principal.
Cine ar fi putut reda, mai bine, o poveste de dragoste, cu aspectele ei pozitive si negative, decat Marcel Pavel, pe care-l stim drept un romantic incurabil? Iata ca, astazi, artistul, cu cea mai buna voce din Romania, ne aduce in prim-plan videoclipul noului sau single „Ma minteai”, unde rolul principal este interpretat chiar de fiul lui, Sasha.
Marcel Pavel vrea sa transmita tuturor celor care au fost dezamagiti in dragoste, prin mesajul melodiei lui, forta si taria de a se ridica si a o lua de la capat, de a iubi din nou.
Dupa „Frumoasa mea” si celelalte piese de referinta, talentatul cantaret vrea sa atinga performante muzicale si cu „Ma minteai”, drept pentru care isi asteapta ascultatorii sa o aprecieze si, tot cu ajutorul lor, sa ii fie si difuzat clipul pe posturile muzicale de specialitate. Piesa a fost compusa si produsa de echipa Tommo Production, iar regia a fost asigurata de Ioana Gomoi.
Asculta „Ma minteai”, in interpretarea extraordinara a lui Marcel Pavel:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *