afis 11 iunie fuego
Fuego alias Paul Surugiu a luat parte la o tripla lansare de carte, ce s-a desfasurat la Libraria Mihai Eminescu din Capitala. Invitatia a venit din partea poetei Rodica Elena Lupu, textiera mai multor melodii pe care le interpreteaya artistul nostru.
„Se mai întâmplă, prin programul meu agitat, să am parte și de momente de relaxare. Dacă-s culturale, zău că mă cuceresc pe deplin. Joi am avut bucuria de a fi invitat la o triplă lansare, la Librăria Mihai Eminescu din București. Atmosferă festivă, nume importante ale literaturii românești. Nu se produc prea des astfel de evenimente și cred că ne-ar face bine, ne-ar responsabiliza dacă le-am organiza mai des.
Invitat de buna mea prietenă, RODICA ELENA LUPU, poet, publicist șiscriitor, m-am bucurat să-i revăd și să-i ascult pe RADU CÂRNECI, ION DODU BĂLAN, GEORGE CORBU, ION BRAD, EMIL LUNGEANU, MARIANA POP MION, toți fiind prezentați de OCTAVIAN URSULESCU. Am fost onorat să fiu parte dintr-o poveste ce ține de un leagăn al cunoașterii, asta pentru că, având și bune și rele, peste toate, eu sunt un luptător timid, cu arma muzicii, pentru salvarea singurei redute ce ne-a mai rămas ca formă de exprimare – muzica. Știu că orice eveniment marca ANAMAROL este o reușită. M-am delectat cu simplitatea cuvântului și am conștientizat un lucru – oricum ar decurge planurile societății, prin literatură, muzică și poezie, vom putea mereu să izbutim, în lumea noastră! De asta m-am bucurat aseară când băieții de la SPEEDCUBBING au reușit să câștige concursul ROMÂNII AU TALENT!
În final, mi-am dat seama că e nevoie de atât de puțin pentru a face prietenii fericiți. Rodica Elena Lupu este, pe lângă un promotor al valorii autentice, un taifun, ce face și desface, luptă, are inițiativă și construiește. Personal, mi-a fost alături în momente esențiale, reușind împreună, să facem câteva piese ce simt eu că vor rămâne în timp. Iată un exemplu! Zi frumoasă!”, Fuego alias Paul Surugiu.
5 thoughts on “FUEGO – ATMOSFERĂ FESTIVĂ, NUME IMPORTANTE ALE LITERATURII ROMÂNEŞTI – LANSARE DE CARTE”
  1. Felicitari,d-na Rodica Elena Lupu pentru aceasta manifestare,felicitari,Fuego pentru ca,desi esti un artist foarte ocupat ti-ai facut timp sa participi la aceasta lansare de carte!Avem nevoie si de astfel de manifestari… cinste tuturor celor implicati!

  2. Fuego iubeste si promoveaza arta si a demonstrat asta de nenumarate ori.Felicitari pentru sustinerea doamnei Elena Lupu,o scriitoare deosebita !

  3. Astfel de evenimente ar trebui sa fie cât mai dese, lumea in care trăim ar avea nevoie de mai multe evenimente culturale. Felicitări doamnei Rodica Elena Lupu pentru inițiativa si pentru adevăratele capodopere literare pe care ni le oferă. Felicitări si lui Furgo care de fiecare data a fost prezent la astfel evenimente si este promotor al artei si al culturii aducând mai aproape de publicul sau marile valorii ale acestei tari ! Mult succes pe mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *