ryanair-timisoara-bucuresti-lugoj-preturi-date

Vestea inceputului de an vine de la Aeroportul Timisoara si Ryanair, care au incheiat un parteneriat. Asta inseamna ca din noiembrie vom putea merge la Bucuresti cu low-cost, ceea ce inseamna preturi mici, mult mai mici decat cele nesimtite de la Tarom, iar pe „drum” vom face efectiv 45 de minute.

Biletele Timisoara-Bucuresti vor porni de la 89 de lei dus-intors, ceea ce este un vis devenit realitate pentru cei care iubesc capitala, iar eu, ca vizitator, o ador.

Sa facem cateva comparatii, daca tot suntem la capitolul asta, incepand cu oferta celor de la Ryanair. Asadar, avem Lugoj-Timisoara, autostrada, sa zicem 45 de minute din mijlocul Lugojului pana la terminalul de la aeroport.

Security, imbarcare, mai dureaza vreo 60-90 de minute in functie de cozi, dar niciodata mai mult din experienta proprie, iar zborul efectiv 45 de minute. Rezulta un timp maxim de calatorie de 3 ore, scrie lugojeanul.ro .

Fata de un drum cu trenul, este mana cereasca, cadou de la Mos Craciun, cum vreti sa ii spuneti. Sa nu mai amintim ca Lugoj-Bucuresti si retur cu trenul costa 170 de lei la clasa a doua, iar drumul dureaza, in cel mai fericit caz, nu mai putin de 8 ore si jumatate.

Mai e si Taromul, care iti cere 150 de euro dus-intors de la Timisoara la Bucuresti, un pret pe care nu l-am inteles niciodata, avand in vedere ca in acelasi pret pot merge chiar si 6 oameni, dus-intors, pana la Milano, Venetia sau Munchen cu Wizzair (sau, din noiembrie, pana la Bucuresti).

Asadar, putem sa ne facem planuri de acum pentru anul viitor, pentru spectacole, concerte, meciuri de fotbal si tot ce vom mai vrea sa vedem sau sa facem la Bucuresti si da, sa nu ne mai facem griji de drumul lung cu masina sau trenul pana in capitala.

E culmea, daca stai sa te gandesti, ca a fost nevoie de o companie tocmai din UK Irlanda ca sa ne poata permite sa ne vizitam capitala cu un pret in limitele normale. Capitalismul e blamat el de multi, dar in acest caz e raul necesar si suficient.

Si Blue Air a scos recent bilete pe ruta Bucuresti-Iasi, la 89 de lei, mai ieftin decat trenul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *