Lavinia Pârva (32 ani) s-a îmbrăcat într-o rochiţă sexy, albă, la un eveniment dedicat mireselor, odată cu deschiderea magazinului designerului Iuliana Alexievici de pe B-dul Unirii din Capitală.

Lavinia s-a uitat la rochiţele superbe şi a mărturisit că măritişul este un lucru frumos în viaţa fiecărei femei şi că acest lucru se va întâmpla atunci când vrea Dumnezeu.

Lavinia îşi doreşte o rochie simplă, fără alte zorzoane: ”Pentru că îmi plac lucrurile simple”, a spus ea. Invitaţii şi-au dat coate, căci Lavinia Pârva seamănă izbitor cu Andreea Marin, fosta nevastă a lui Ştefan.

O Miss a promovat rochiile în vitrina magazinului

La evenimentul de luni seară au mai luat parte și alte vedete autohtone care au fost extrem de încântate de ținutele designerului Iuliana Alexievici: Diana Munteanu, Maria Constantin, Nico, Cristina Cioran, Claudia Ghițulescu, Eugenia Șerban, Iuliana Marciuc, Giulia Jianu, Cristina Smadu de la ”Meșteșugari de gusturi” și Diana Bișinicu Andrieș, prezentă cu un set de bijuterii de la propriul magazin.

Pentru a-și promova rochiile, dar și frumusețea în sine, designerul a apelat la o tânără care are multe titluri de Miss și care a stat în vitrină pe tot parcursul evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *