În prima zi a noului an școlar, Sofia, o artistă de numai 7 ani lansează primul ei single “Când mama nu-i acasă”. Pentru această piesă, micuța artistă a filmat și un videoclip împreună cu alți copii de vârsta ei, un clip plin de energia și bucuria copiilor atunci când au parte de ceea ce le place cel mai mult: dansul, muzica, jocurile și distracția din timpul liber.

Link yotube:

Descoperită și susținută de cântăreața Annes, Sofia studiază canto și pian de mai bine de un an, iar în același timp muncește de zor și la sala de dans. “Îmi doresc ca prima mea piesa “Când mama nu-i acasă” să placă tututor copiilor, colegilor mei, chiar și parinților. Am filmat acest videoclip într-un loc de joacă din București unde am avut toate jucăriile care ne plac nouă cel mai mult, mașinuțe, biciclete, animaluțe uriașe de pluș. Totul a fost foarte distractiv. Îmi place muzica, iar visul meu cel mare este sa devin cântăreață”,  ne-a declarat micuța artistă.


Sofia face parte din proiectul “Annes Music Kids” lansat de curând de Annes.
“Am rămas surprinsă de energia și talentul Sofiei de a interpreta în primul ei videoclip. A fost neobosită și a ascultat foarte înțelegătoare indicațiile regizorului. Mă bucur să văd că face totul cu ușurință, cu naturalețe, ca într-o joacă. Și pentru noi adulții a fost o experiență unică. Să lucrezi alături de copii talentați este ceva magic”, ne-a mărturisit Annes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *