Din 20 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 22.15, TVR 2 va difuza în premieră şi în exclusivitate un nou serial italian de televiziune.

Realizat în 2016, în regia lui Luigi Parisi și Alessio Inturri, „În apărarea fiului” (NON E STATO MIO FIGLIO – Italia, 2016) se bucură de ingredientele unei producţii de succes: acţiune, mister, poveşti de dragoste şi răsturnări spectaculoase de situaţie. Pe lângă actorul italian Gabriel Garko, distribuţia reuneşte şi alte staruri cunoscute şi apreciate: Stefania Sandrelli, Adua Del Vesco şi Eric Roberts.

gabriel Garko revine pe sticlă la TVR 2 cu un nou serial
Gabriel Garko

De data aceasta, Gabriel Garko va intra în pielea lui Andrea Geraldi, un bărbat care provine dintr-o familie influentă şi înstărită dintr-un orăş italienesc. În urma morţii capului familiei Geraldi, văduva acestuia, Anna Geraldi (Stefania Sandrelli) preia conducerea afacerii familiei, o fabrică de paste, alături de copiii ei: Andrea (Gabriel Garko), Magda (Aurore Erguy) şi Roberto (Massimiliano Morra). Viaţa liniştită şi fericită a familiei ia o turnură dramatică după ce Barbara, fiica Magdei, se sinucide chiar în timpul aniversării bunicii ei, Anna. Toate informațiile adunate de autorități dezvăluie un complot în care corupția se amestecă cu invidia, prostituția, dragostea și relațiile incestuoase. Un personaj din umbră manipulează evenimentele pentru a provoca ruina întregii familii, iar dovezile false îl indică vinovat pe Andrea, unchiul Barbarei.

Împărțit în opt episoade, intriga serialului „În apărarea fiului” va dovedi nevinovăția lui Andre sau tragedia va arunca pentru totdeauna o umbră întunecată asupra familiei Geraldi?

Cunoscut şi iubit de publicul din România, starul Gabriel Garko (46 de ani) a jucat în apreciate producţii italiene care s-au bucurat de succes la TVR 2: „Onoare şi respect”, „Păcatul şi ruşinea” şi „Rudolf Valentino”. Pentru fanii săi din România, actorul italian a urcat pe scena Festivalului Internaţional Cerbul de Aur în 2017, ca invitat special.

Despre cele mai dificile momente din cariera sa, Gabriel Garko spunea: „Au fost mai multe. Iniţial când am început această meserie, nu ştiam ce să fac, unde se mai duc, trebuia să strâng bani ca să mă duc la Roma şi, apoi, pe măsură ce înaintam, treapta devenea tot mai înaltă, deci era tot mai greu să trec peste ea.  Astăzi îţi spun că au fost multe momente dificile, pe care a trebuit să le depăşesc, pentru că, devenind tot mai celebru, sunt mulţi cei care te caută, aşadar sunt momente în care trebuie să spui „nu”, iar aceste refuzuri te apasă un pic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *