Prezentatoarea TVR Iuliana Marciuc și Agenția de Turism J’Info Tours au reușit să facă 40 de vârstnici să zâmbească din nou. Bunicuții și bunicuțele de la Căminul de Lux pentru Seniori din Mogoșoaia au avut motive de bucurie, căci și-au împlinit visul de a vedea marea după zeci de ani. Într-o minunată excursie de-o zi, cele 40 de suflete, cu vârste cuprinse între 62 și 84 de ani, s-au bucurat de o adevărată aventură în drum spre mare, timp în care au ascultat muzică, au cântat și au așteptat cu nerăbdare să vadă mare.

După ani de zile de așteptare, cele trei ore pe care le-au parcurs pe drum au fost cele mai greu de așteptat, însă, în cele din urmă, visul lor a devenit realitate. Bunicuții și bunicuțele Căminului de Lux pentru Seniori din Mogoșoaia au putut simți briza mării, s-au distrat la malul mării, au făcut poze și au stat la plajă pentru a prinde un bronz natural. Fericiți pentru cadoul făcut de către prezentatoarea TVR Iuliana Marciuc și Agenția de Turism J’Info Tours, vârstnicii și-au sunt copiii și nepoții, cărora le-au povestit prin ce bucurie trec.

După câteva ore petrecute pe litoral, bunicuții și bunicuțele s-au urcat în autocar și au pornit spre București, dornici să povestească întâmplarea lor și altor persoane. La sosirea la cămin, cele 40 de suflete au avut parte nu de o surpriză, ci de două surprize inedite. Iuliana Marciuc și Carmen Pavel, directorul general al Agenției de Turism Jinfo Tours, i-au așteptat pe bătrânei pentru o sesiune foto. Au urmat minute în șir de bucurie, zâmbete cu gura până la urechi și taifasuri despre experiența avută de către vârstnici la mare.

” Evenimentul face parte dintr-o amplă campanie J’Info Tours a vacanțelor pentru seniori. O parte din banii încasați se duc către astfel de acțiuni caritabile . Dorim ca în timp să facem cât mai mulți seniori fericiți”, a declarat Carmen Pavel, fondatoarea Agenției de Turism J’Info Tours.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *