ANTONIA revine cu un nou single în limba română care se numește „Iubirea mea”.

ANTONIA – Iubirea mea

Piesa a fost compusă de Andi Bănică, Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac (Marco&Seba), iar versurile Theea Eliza Miculescu și produsă de Alex Cotoi, cel care a produs cele mai multe dintre hiturile Carla’s Dreams.

Strofa a doua a piesei este interpretată de Alex Velea, care și apare alături de artistă în videoclip.

Filmările au avut loc la mare în România, regizor și DoP Khaled Mokhtar, alături de care ANTONIA a mai filmat „Marabou” sau „Greșesc”.

„Este pentru prima dată când Alexandru apare într-unul dintre videoclipurile mele. M-am simțit foarte bine la filmări, a fost o atmosferă relaxantă și intimă”, a spus ANTONIA.

De look-ul Antoniei și al lui Alex Velea s-au ocupat Sorin Stratulat (Beauty District – hair), Make-up and Beauty Studio (make-up), Cristina Crăciun (styling).

Anul acesta, ANTONIA  a lansat piesa „Dor de tine” care a cucerit cluburile, radiourile și televiziunile muzicale și are aproape 8 milioane de vizualizări.

ANTONIA – Dor de tine

De asemenea, a fost implicată și in show-ul de televiziune „Uite cine dansează”, prima experiență într-o emisiune de dans a acesteia.

De curând, artista a lansat propria linie de merchandise, care are ca produse tricouri și bluze cu pozele ANTONIEI sau logo-ul de artist.

Produsele sunt disponibile pe http://www.thisisantonia.com

În perioada următoare, ANTONIA urmează să lanseze alte piese în limba română, dar și în engleză.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek.

Credit foto: Bogdan Moldovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *