iuliana

Dacă până acum Iuliana Marciuc a adus telespectatorilor confesiunile unor oameni deosebiţi, adevărate elite, din toamnă anului 2014, ea a schimbat registrul şi ne dezvăluie cazurile unor oameni obişnuiţi în împrejurări neobişnuite.

Iuliana Marciuc a ieşit din studiou în mijlocul oamenilor şi a devenit reporter pentru toate cazurile reale prezentate.

Ea merge în cele mai neaşteptate locuri din ţară pentru a cunoaşte astfel de oameni, pentru a aduce publicului TVR 2 experienţa, emoţia, drama, pasiunea, speranţa, deznădejdea sau bucuria lor.

Cu experienţa sa jurnalistică dar şi cu multă sensibilitate şi răbdare, Iuliana îi provoacă pe interlocutorii ei să povestească despre acele clipe din viaţă ce le-au schimbat destinul pentru totdeauna.

”Diana Berari a nascut o fetita cu grave probleme de sanatate, care s-a stins din viata in toamna anului trecut. Chiar daca a fost rapusa de durere, Diana si-a dat acordul ca organele micutei sa fie prelevate, de ele beneficiind trei copilasi din Romania. Urmariti o poveste de viata impresionanta la ora 21:00, pe TVR 2 si TVR HD!”, a scris pe Facebook, Iuliana Marciuc, care și-a invitat fanii să-i urmărească emisia de azi, ”Destine ca-n filme”, la TVR 2. Vedeta tv continuă seria de emisiuni în fiecare marți, cu povești de viață din Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *