În timp ce un incendiu masiv a izbucnit la Catedrala Notre Dame din Paris, un alt incendiu avea loc pe Muntele Templului din Ierusalim – un loc sfânt pentru creștini, evrei și musulmani.

Focul a avut loc lângă Staulele lui Solomon, cunoscut și sub numele de Sala de rugăciune din Marwani, la colțul în care se întâlnesc zidurile sudice și estice, în apropierea scărilor către Moscheea Al-Aqsa, scrie Jerusalem Post.

„Focul a izbucnit în camera de gardă din fața acoperișului Sălii de rugăciune Marwani”, afirmă Agenția de știri palestiniană Wafa și Agenția Info.

Muntele Templului, Ierusalim

Focul a fost stins rapid, fără a fi raportate răniri sau pagube interioare. „Biroul de incendiu al Waqf-ului islamic a tratat problema cu succes”.

Cauza incendiului nu a fost încă determinată, deși șeicul Azzam al-Khatib, directorul general al Waqf din Ierusalim și al Departamentului Afacerilor Moscheei Al-Aqsa a spus că ar fi putut fi pornit de copii care au fost văzuți jucând în zonă.Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos. 

sursa: https://ortodoxinfo.ro/2019/04/17/83353/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *