După ce a provocat miresele să slăbească cu un program dedicat lor, Carmen Brumă va lansa vineri 16 noiembrie în deschiderea Târgului de nunți Ghidul Miresei, ce va avea loc la Romexpo un program online de 9 luni pentru controlul greutății în sarcină.
Pentru multe femei experiența sarcinii înseamnă și un număr foarte  mare de kilograme în plus. Acest lucru îți pune în pericol sănătatea, dezvoltarea normală  a copilului și se transformă într-un motiv de depresie după naștere. A mânca pentru doi” este o expresie greșit înțeleasă și se referă la responsabilitate și nu la cantitate. Cheia este dieta echilibrată din perioada sarcinii care să asigure toți nutrienții necesari evoluției sarcinii și o acumulare ideală de kilograme, între 10 și 15.
 
“Miresele au fost foarte receptive programului meu. Am văzut multe dintre ele însărcinate, altele care după nuntă își doresc un copil, astfel că m-am gândit că un program online le va ajuta. Jurnal de gravidă – Cum să-ți controlezi greutatea și să ai un copil sănătos este un ghid practic cu sfaturi utile pentru femeile însărcinate sau cele care intenționează să aibă un copil. Este experiența mea de femeie care a rămas însărcinată la 37 de ani, a reușit să acumuleze doar 10 kg în sarcină, a născut natural un copil sănătos și a revenit la fomele inițiale în doar 10 săptămâni după naștere. Programul cuprinde toate informațiile care m-au ajutat în perioada sarcinii, meniul complet pe parcursul celor 9 luni de zile, adică peste 300 de zile de meniu diferit, sfaturi despre revenirea în formă după naștere, o serie de rețete de mâncăruri ideale pentru femeile însărcinate care vor să-și controleze greutatea și să aibă o sarcină ușoară, dar și povestea sarcinii mele și a nașterii scrise în timp real cu trăirile și emoțiile de atunci”, a mărturisit Carmen Brumă.
În cadrul Târgului de nunți Ghidul Miresei ce va avea loc în acest weekend la Romexpo, Carmen Brumă va răspunde întrebărilor mireselor dornice de un stil de viață sănătos. 
 
Detalii pe :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *