Ileana Ciuculete a fost o artista iubita, cu mii de fani, iar aparitiile sale de la TV au fost mereu apreciate, ea fiind o cantareata tot timpul cu zambetul pe buze. Sunt insa multi ani de cand Ileana Ciuculete nu a mai aparut la TVR.

 Marturisirea a facut-o dupa moartea Ilenei Ciuculete, cantareata Saveta Bogdan, o artisat apropiata de cea care a murit marti seara. Ea a declarat la Etno TV ca totul ar fi plecat de la melodiile sale, in special de la celebra “Ciorba de curcan”

.

Ileana Ciuculete ar fi avut un scandal cu realizatoarea de la TVR1 Iuliana Tudor, dupa ce aceasta ar fi spus ca  nu o invita in emisiunea sa pentru ca “a aparut cu poalele usor ridicate”.

Ileana Ciuculete povestea suparata ca realizatoarea TVR ar fi spus asta chiar intr-o emisiune.  “In cadrul unei emisiuni in care a fost invitata alaturi de Benone Sinulescu, Iuliana Tudor a facut la adresa mea o afirmatie jignitoare, anume ca eu as fi o interpreta de muzica populara care, citez, „isi pune poalele-n cap”. Adica eu nu pot fi invitata in emisiunea ei de la TVR, spunea ea, pentru ca acolo vin numai solisti de muzica populara care au costume populare si atitudine impecabile. Nu stiu la ce s-a referit.

Eu am o fotografie pe un album de-al meu in care stau cu picioarele intr-un parau si in care, firesc, am partea de jos a costumului popular usor ridicata, nici pana la genunchi. Daca Iuliana Tudor considera ca astfel mi-am pus eu poalele-n cap, o anunt ca o voi da in judecata pentru insulta si prejudicii morale“, spunea Ileana.  
Iuliana Tudor a declarat ca totul este o confuzie si ca artista a inteles gresit vorbele ei: “Imi aduc aminte episodul (…). S-a discutat, intr-adevar, despre asa ceva, dar nu in maniera despre care pomeneste doamna Ileana Ciuculete. Domnul Cristoiu a intrebat despre costumul popular, iar eu i-am spus ca in emisiunile noastre acesta este o conditie obligatorie. M-a intrebat apoi daca exista si interpreti care nu imbraca aceste costume populare asa cum trebuie, iar eu am spus ca a fost un astfel de caz, cand o interpreta a aparut intr-un calendar, folosindu-se de costum, intr-un mod mai putin decent.

Asta am spus, avand in vedere ca atunci doamna Ciuculete a aparut cu poalele usor ridicate. In sensul acesta am afirmat ca vedetele pe care le invitam in emisiunea noastra de la TVR trebuie sa fie impecabile”, a venit replica vedetei de la TVR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *