• In cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”,

          Andreea Banica si-a schimbat radical look-ul si a donat 30 de cm de par. La indrumarea hairstylist-ului Adrian Perjovschi, a renuntat la parul lung si a ales o noua tunsoare, cool, sexy si fresh, facand in acelasi timp un gest nobil: a donat 30 de cm de par pentru crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer.

„Dupa ce am nascut am simtit nevoia de ceva nou, de o schimbare radicala. Am ales o tunsoare la moda, cool, sexy, la sfatul specialistilor. Eniko Szanto si Adrian Perjovschi sunt „vinovati” de noul meu look de care sunt foarte incantata. Nu am mai avut parul asa de cand m-am lansat, cu trupa Exotic. Incepe o noua etapa in viata mea, ca mama a doi copii si vreau sa fiu un model pentru toate femeile prin modul meu de a fi. Simt ca am evoluat si vreau sa marchez o noua etapa a vietii mele ca pe o panza alba pe care incep sa scriu lucruri frumoase care sper sa va inspire si sa va bucure”, declara Andreea Banica.

Artista a ales sa doneze cei 30 de cm de par si sa se implice in campania „Vieti impletite” initiata de Fundatia Renasterea pentru crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer: „Mi se pare foarte important sa ajutam cum putem, asa ca am fost foarte bucuroasa sa pot ma alatur astazi acestei cauze nobile”, adauga Andreea.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi dezvaluie ca a ales pentru Andreea Banica una dintre tunsorile in trend anul acesta, long bob-ul:  „In primul rand, as vrea sa o felicit pe Andreea pentru gestul de a dona parul si pentru curajul de a face aceasta schimbare de look . Am ales pentru ea un long bob usor texturizat spre varfuri, cu colturi in fata, tunsoarea este versatila, poate purta parul drept, usor ondulat, beach waves, prins, sunt foarte multe variante care ii permit sa aiba un look diferit la videoclipuri, filmari, evenimentele la care trebuie sa participe”, explica Adrian Perjovschi.

Tinutele all white alese cu mare grija de stilistul Eniko Szanto si machiajul realizat de make-up artistul Dana Petrina au completat noul look de primavara al Andreei Banica: „Ne cunoasteam de multi ani, dar acesta a fost primul proiect la care am lucrat impreuna  de la inceput pana la final, am avut emotii, am vrut sa fie senzational”, spune Dana Petrina.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *