Iată care sunt cele 9 reguli feng shui de bază pentru noroc în casă:

Regulile de bază feng shui se referă în primul rând la o casă curată, în care totul să fie în armonie. Nu ai nevoie de prea multe lucruri pentru a aplica regulile feng shui care să aducă prosperitate, înțelegere, bani și fericire în casa ta.

Iată care sunt cele 9 reguli feng shui de bază pentru noroc în casă:

Repară obiectele defecte

Dacă ușa de la intrarea în casa ta scârțâie de fiecare dată când o deschizi și o închizi, atunci ar fi cazul să faci ceva în legătură cu acest lucru. Regulile feng shui ne spun că un obiect defect în casă atrage ghinionul.

Folosește mereu intrarea principală în casă

Multe persoane care locuiesc la casă obișnuiesc să folosească alte intrări, în afară de cea principală. Deși poate părea mai comod, se pare că acest obicei limitează energia pozitivă și oportunitățile din viață. Încearcă să folosești intrarea principală măcar o dată pe săptămână.

Fântâna feng shui

Apa reprezintă bogăția în feng shui, ea e izvorul fără de care nimic nu ar prinde viață și înflori. Fântâna feng shui e un obiect artizanal pe care îl găsești la orice magazin de specialitate sau pe care îl poți construi singură și care trebuie amplasat la intrarea în casă, în interior sau exterior.

Plante în bucătărie

Spațiul dintre tavan și dulapul de bucătărie, dacă există unul, trebuie ocupat cu plante. De regulă, lăsat liber, pe acesta se depune praf, ceea ce duce la acumularea unei energii moarte. Amplasarea unor plante readuce viața și energia pozitivă în aceste spații.

Ușa de la baie-mereu închisă

Baia este un spațiu foarte important în feng shui, fiindcă de aici curge multă apă. Astfel, se spune că ușa de la baie nu trebuie lăsată deschisă.

Patul din dormitor

Trebuie să fie amplasat astfel încât ușa de la dormitor să poată fi cu ușurință văzută.

Televizorul

Ideal ar fi să nu avem un televizor în camera în care dormim. Dacă totuși acesta există, atunci trebuie să-l acoperim de fiecare dată când nu-l mai folosim.

Ferestre curate

Ferestrele simbolizează ochii cu care privești lumea. De aceea, ele trebuie să fie mereu curate pentru a vedea cât mai clar.

Curățarea energiilor negative

Pentru a elimina energiile negative din locuință aprinde din când în când bețișoare parfumate cu salvie sau portocală.

Sursa: clickpentru femei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media