holograf si liana stanciu
Dan Bittman, Edi Petroșel și Iulian Vrabete, trei dintre membrii Holograf, au fost luni invitați la Magic Start, matinalul cu cea mai multă muzică de la Mafic FM, realizat de Liana Stanciu și Raul Brebu.

Invitații au anunțat lansarea unui nou album pe 14 noiembrie, la Sala Polivalentă, primul single de pe noua apariție discografică fiind De câte ori să te iubesc. Artiștii au declarat că nu au găsit încă un nume pentru album.

„Pe album vom face niște bonusuri. O să refacem niște piese mai vechi. Una ne-am gândit s-o dedicăm DNA-ului și se cheamă Mafia”, a dezvăluit Edi Petroșel.

Bittman a respins bârfele apărute după lansarea piesei ‘Și îngerii au demonii lor’ împreună cu trupa Kazibo, legate de o eventuală despărțire de Holograf. „Numai România este țara zvonurilor și a zvoneurilor. Mi-au plăcut foarte mult și piesa, și băieții ăștia doi și de fapt am fost legat și dus cu forța în studioul lor”, a spus Bittman.

Liana și Raul au folosit ocazia pentru a-i întreba pe membrii trupei Holograf ce părere au despre acuzele legate de asemănările între cântecul ‘Inimi desenate’ compus de Kazibo și interpretat de Delia și piesa ‘Right Now’ a Jeanettei Biedermann. „Nu putem vorbi de plagiat în sensul juridic. Ceva plagiat în sensul moral, sunt anumite… de la strofă, refren…”, a admis Petroșel. „Sincer, da, sunt asemănări. Acuma, nu știu, fiecare cu nervii lui”, a comentat și Bittman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *