alina
Invitată la matinalul Kiss FM realizat de Sergiu și Andrei să lanseze noul single ‘Played You’, Alina Eremia a dezvăluit și reacțiile la schimbarea recentă de look, mărturisindu-le fanilor că preferă bărbații cu barbă. „Un bărbat trebuie să-și arate vârsta, nu?” a afirmat ea în direct.

„Ai mei n-au avut nimic împotrivă, ba din contră, au fost încântați că sunt ‘mai de vârsta mea’, cum zic ei. Deci a fost binevenită schimbarea – mult spus schimbare. Am abordat oarecum un alt stil”, a declarat Alina Eremia după ce realizatorii Kiss FM au abordat subiectul noului look.

La rândul lui, Andrei i-a povestit artistei că mama lui nu e de acord cu barba pe care și-a lăsat-o, ceea ce a făcut-o pe invitată să declare că nu are nimic împotriva părului facial. „Eu prefer cu barbă decât fără. Te arată de vârsta ta”, i-a spus Alina realizatorului Kiss FM. Andrei a profitat repede de ocazie pentru a o suna pe mama sa pentru ca Alina s-o convingă în direct că nu are rost să-l mai întâmpine cu aparatul de ras ori de câte ori o vizitează.

„Doamnă, să știți că băiatului dumnevoastră îi stă foarte bine cu barbă. Ce-i drept, ar trebui s-o mai îngrijească, dar nu ar trebui să renunțe de tot la ea. Mi se pare că i se potrivește, că-l arată de vârsta lui. Nu neapărat că-l maturizează, dar, dacă ar renunța de tot la ea, l-ar face mai copil și un bărbat trebuie să-și arate vârsta, nu?”, i-a spus artista.

Alina a încercat să face și un târg cu mama lui Andrei: dacă nu-i va mai cere să se bărbierească, îl va determina să-și calce tricourile. Deal-ul nu prea a fost pe placul lui Andrei, care e de părere că tricourile nu au nevoie de fierul de călcat. Mama lui Andrei a promis că nu va mai fi anti-barbă. „Puteți să vă exprimați punctul de vedere în continuare. Adică are nevoie de o femeie dură în viața lui”, a glumit cântăreața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *