Fuego: ”Să știți că nimic nu e prea greu pe lume…”

”Să știți că nimic nu e prea greu pe lume, iar gândirea pozitivă va fi mereu benefică și vom reuși! Optimismul cumpătat este o soluție și credeți-mă că astfel nimic nu va părea imposibil. Nu e sfârșitul lumii acum, iar testul acesta este cumva pentru noi. Ideea de unitate trebuie să fie mai prezentă ca oricând. Nu știu cum va arăta viitorul și nici nu vreau să fac prognoze de vreun fel, dar știu sigur că prevenția ajută, că avem speranță și că încercarea asta ne va face mai invincibili.

Fuego
Fuego


A respecta regulile este important și face extrem de bine, iar conștiinciozitatea nu a omorât pe nimeni până acum! Mereu am știut că vorba bună face minuni, iar acum e foarte bine să o punem în practică. Stați liniștiți, nu vom muri de foame, nu va fi dezastru complet, ci ușor, mai ceva ca păsările Phoenix, ne vom reveni și vom face o lume mai frumoasă și mai sclipitoare! Pe toți ne afectează povestea aceasta, dar trebuie să ne păstrăm rațiunea și să găsim cele mai fericite soluții, stând acasă! Vă iubesc și vă sunt aproape!”, scrie Fuego pe Facebook.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media