CarmenCarmen2
Adora copiii, mai ales ca are doi frati mai mici acasa cu care se mandreste mereu. Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, este pe val acum cu piesa ei de debut” Domino”, care a propulsat-o rapid in topurile muzicale de specialitate.

Si pentru ca are fani de toate varstele, in Saptamana Mare si in apropierea Pastelui, Carmen a decis sa viziteze un adapost pentru copii, carora sa le aduca zambetul pe buze si sa le cante din inima. Si nu s-a dus la ei cu mana goala, ci a avut grija ca Iepurasul de Paste sa ajunga mai devreme la ei si sa le faca si cateva cadouri. Inainte de plecare, Carmen le-a cantat copiilor si piesa “ Domino”, iar micutii stiau deja versurile pe dinafara si au aplaudat-o frenetic pe artista.

“Ca tot vorbeam de iubire…Astazi am ales sa vizitam un adapost pentru copii .. Mai multe nu vreau sa spun, imaginile vorbesc.. Ma bucur ca am avut placerea sa aduc pe chipurile unor copii cu nevoi un zambet sincer.. ! Multumesc lui Doamne Doamne ca pot face toate acestea si lui Catalin Fundament pentru acompaniament!”, a scris Carmen pe pagina sa oficiala de Facebook! Pe viitor, Carmen va continua seria actiunilor caritabile, un domeniu in care isi doreste sa se implice.

Puteti urmari aici videoclipul piesei “Domino”:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *