Energia stelei Sirius ne afecteaza puternic!

beautiful-sunset-refacuta-jpg

Pentru ca suntem in mijlocul verii si in plina iulie, poate ca ar trebui sa readucem aminte omenirii un fapt uitat: aceasta este perioada “Zilelor cainelui”. Timp de 3 saptamani, de la inceputul lunii iulie, avem sansa de a se conecta la originile noastre arhetipale, de a ne purifica si a ne reinnoi pe noi insine.

Sirius, “steaua Cainelui” ne poate afecta direct!

“Zilele cainelui” reprezinta momentul in care energia sistemului stelar Sirius este prezenta. Sirius este adesea mentionat ca fiind “Steaua Cainelui”, fiind situata in constelatia “Canis Major” (“Cainele Mare”). Sirius este numit asa dupa zeul egiptean Anubis / Osiris, al carui cap este descris ca asemanator cu cel al unui caine. In aceasta perioada, Pamantul si Soarele sunt cel mai indepartate unul de celalalt, iar Soarele se afla in aliniament direct cu steaua Sirius. Caldura de vara este rezultatul inclinarii Pamantului in jurul axei sale, astfel ca lumina Soarelui bate direct spre noi. Dar, anticii mai credeau ca la aceasta caldura un rol important il are si energia primita de la steaua Sirius.

Sirius se afla chiar in fata noastra, in acelasi brat al Caii Lactee. Datorita vanturilor solare, a campurilor electrice, magnetice si plasmice care exista in Univers, energiile stelelor isi fac drum spre sistemul nostru solar si ne afecteaza. Dovezi recente au aratat ca obiectele spatiale genereaza propriile campuri electrice, care interactioneaza cu campurile electrice ale oricarui alt obiect, aflat chiar si la distanta. Din acest motiv, Sirius a fost declarat a fi “Soarele Soarelui nostru”, lumina spirituala care da viata Soarelui nostru. Evenimentele din afara sistemului nostru solar reprezinta mai mult decat o energie arhetipala; rezoneaza adanc in mintea noastra si activeaza constiinta noastra in mai multe feluri.

Conjunctia Sirius-Soare

Sirius este prima stea vizibila chiar inainte de rasaritul Soarelui, in jurul datei de 4 iulie, iar aceasta perioada dureaza aproximativ 20 de zile. Acest lucru reprezinta un eveniment astronomic si astrologic: conjunctia Soare-Sirius. Apoi, mai urmeaza inca 20 de zile in care conjuctia Soare-Sirius descreste; aceasta inseamna ca acest eveniment ne afecteaza pentru aproximativ 40 de zile in fiecare vara. Primele 21 de zile sunt cele mai intense, ca urmare a cresterii conjuctiei. In aceasta perioada se produce o amplificare a energiilor, ce ne pot afecta pentru restul anului.

Mai mult aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media