De trei zile nu am somn – piesa lansată recent de Emilian, alături de Theo Rose, a cucerit publicul, fiind pe locul I în trending. Invitat de Raluca Diaconu în studioul Național FM, carismaticul artist în vârstă de 27 de ani a mărturisit că, ultima dată, s-a îndrăgostit în urmă cu 5 ani.

Faptul că a trecut ceva timp de atunci, l-a făcut pe Emilian să își imagineze, într-o seară, cum ar fi să se îndrăgostească din nou și astfel a luat naștere piesa care face furori în acest moment.  

Cât despre femeia ideală, Emilian nu pare deloc pretențios: simplă, înțelegătoare și să nu fie foarte înaltă. Dacă o să apară în viața lui, știe și cu ce o va cuceri: cu rețeta lui specială de paste cu zucchini, creveți și sos alb, un pic reinterpretată, Emilian fiind pasionat și de bucătărie.

Joi, de la ora 14.30, Raluca Diaconu îl are ca invitat pe Radu Constantin – actor, vlogger și regizor.  Iubitul Otnielei Sandu va face dezvăluiri despre  cel mai ambițios proiect al lui: un vlog de afaceri a cărui idee este „ de la zero la un milion”.  Mai exact, cum ajungi de la un milion de euro pornind de la nimic.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *