droz

Dacă ai încercat toate dietele de pe lume şi ai făcut şi ceva sport şi tot nu reuşeşti să slăbeşti, de vină pot fi hormonii tăi. Un dezechilibru hormonal poate cauza probleme cu greutatea. Învaţă de la Doctor Mehmet Oz cum îţi convingi hormonii să ardă mai multă grăsime în 3 paşi.

Pasul 1: Ţine un regim detox înainte de a o lua de la capăt

Dieta ta actuală s-ar putea să-ţi irite tractul digestiv, dereglâd hormonii şi îngreunând procesul de slăbire. Resetează sistemul digestiv înainte de o nouă încercare de cură de slăbire. Curăţă intestinele şi ficatul cu o cură de detox ca la carte.
Renunţă la alimentele pline de carbohidraţi, cu zahăr sau chimicale, care cauzează dependenţă şi pofte şi care au risc crescut de reacţii inflamatorii în corp.

Apa de detox a lui Dr. Oz face minuni în cura de slăbire

Hidratează-te bine, consumă fibre şi încearcă apa de detox: un amestec de patru ceşti de apă, zeama de la jumătate de lămâie, ghimbir proaspăt ras şi un praf de boia de ardei roşu Cayenne.

Pasul 2: Alege soluţii specializate pentru parţile corpului pline de grăsime

Anumtie părţi ale corpului se îngraşă la comanda unor anumiţi hormoni. De aceea, dacă vrei să slăbeşti antrenând hormonii, este bine să ştii care din ei sunt de vină pentru kilogramele în plus.

Grăsimea de pe burtă

Dacă tinzi să te îngraşi numai în jurul mijlocului, ai şunci laterale şi grăsime pe burtă, cel mai probabil că este de vină cortizolul, hormonul stresului. Încearcă busuioc indian, spanac, citrice, nuci şi ciocolată amăruie.

Grăsimea de pe fund şi coapse

Dacă te îngraşi mai degrabă în zona şoldurilor şi ai cam pus kilograme pe fund de sărbători, s-ar putea să ai un exces de estrogen. Consumă broccoli, varză, conopidă, varză de Bruxelles şi alte crucifere, pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Mai mult aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *