ceai-slabit-680x420

Ceaiurile au fost întotdeauna un aliat puternic în curele de slăbire, deoarece conțin antioxidanți, cresc imunitatea, detoxifică organismul și ajută la intensificarea metabolismului și arderea grăsimilor. Vezi câteva plante care nu trebuie să lipsească din ceaiurile de slăbit preferate.

Ceaiuri care slăbesc prin intensificarea arderilor

Ceaiul verde – intensifică metabolismul și arde grăsimile

Cel mai bun moment să bei o ceașcă de ceai verde pentru slăbit este înainte de antrenamente sau exerciții fizice. Poate că nu faci sport regulat, poate că nu mergi la sală, dar dacă te apuci sâmbăta asta de curățenie și vrei să scapi de câteva kilograme, o ceașcă de ceai verde înainte de a începe treaba te va pune în mișcare și pe tine și metabolismul tău.

Studiile arată că persoanele care au băut ceai verde pe parcursul unei cure de slăbire au pierdut cu câteva kilograme mai mult decât cei care au ținut doar dietă și au făcut sport.

Ceaiul Oolong – arde grăsimile prin metabolizarea lor rapidă

Oolong înseamnă în chineză ”dragonul negru” și este un ceai fermentat care, ca și ceaiul verde, conține niște substanțe care intensifică arderile și urnesc metabolismul leneș. În plus, ceaiul oolong este bun pentru slăbit și pentru că deblochează celulele grase de pe abdomen și le trimite spre ardere cu scopul de a crea energie.

Ceaiuri care te slăbesc pentru că îți taie poftele

Nu toate ceaiurile pentru slăbit ard grăsimi propriu zis, dar poate că te ajută pe durata unei diete în alte feluri. Unele ceaiuri îți taie pofta de mâncare, iar altele te fac să nu mai poftești salivând după orice prăjitură vezi în vitrine sau poze.

Ceaiul de mentă – taie poftele și face digestia mai ușoară

Așa cum unele arome îți pot declanșa foamea (evită să miroși scorțișoară dacă ești la dietă), altele te fac să uiți de pofte.

Ceaiul de mentă în sine nu te ajută să slăbești, dar aroma de mentă piperată te scapă de pofte. Încearcă să-ți faci o ceașcă de ceai proaspăt de mentă ori de câte ori vine ora mesei și colegele scot de prin pachețele prăjituri sau dacă simți arome îmbietoare de la vreo pizzerie.

Ceaiul Rooibos – te scapă de foamea nervoasă și mâncatul compulsiv

Nu degeaba era folosit de războinicii africani înainte de o luptă. Ceaiul roșu rooibos conține o substanță numită aspalatină, care este o flavonoidă puternică. Ceaiul rooibos nu te slăbește, dar te ajută să reduci stresul care îți provoacă pofte și foame de lup. Simți adesea că te îngrași în săptămâna dinaintea ciclului și că ori de câte ori de enervezi te apuci să ronțăi mâncare nesănătoasă? Bea o ceașcă de ceai rooibos și kilogramele în plus vor dispărea singure.

Mai mult aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *