La 17 ani vrea o carieră de top în muzică!

13 diana 4
Diana Chelaru este o tanara talentata, care are toate sansele sa ajunga un nume in muzica. Impresarul ei este omul care a lansat-o pe Andreea Balan, Sandel Bala, tatal cantaretei.

Adolescenta Diana Chelaru implineste 17 ani la data de13 iunie. Este o fire sensibila si energica. Originara din Barlad, motto-ul ei este “Fara muzica viata ar fi o greseala” de ”Friedrich Nietzsche”. Si-a ales drept nume de scena, ADYN, in speranta sa-i poarte noroc, in lupta pe care o va duce sa-si implineasca visul, acela de a deveni cunoscuta in muzica.
Diana studiaza canto cu profesorul Dragos Gheorghiu, un cunoscut slefuitor de talente.
ADYN are o voce minunata, motiv pentru care a reusit deja, sa adune in palmares, cateva trofee si premii importante la concursurile muzicale.
Single-ul pe care il are acum in promovare se intituleaza ”TE PLAC” si se vrea a fi o melodie de dragoste, in care ea isi striga prima iubire pe muzica.
ANDREEA BALAN este un model de succes pentru ADYN deoarece talentul, seriozitatea, perseverenta si o echipa manageriala buna, sunt ingredientele unei artiste de top. La concerte, tanara este insotita de doua frumoase dansatoare, Roxana si Denisa.

7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *