Silviu Gherman este concurentul față de care atât Delia, cât și Mihai Bendeac își declarau toată admirația la audițiile sezonului 6. ”Eu știu exact cine ești, ce faci, te-am urmărit de-a lungul timpului. El face ceva ce nu seamănă cu nimic din ce ar face oricine altcineva!”, a spus Bendeac. ”Nu știu dacă știi, dar eu sunt fanul tău numărul 1!”, i-a dezvăluit și Delia lui Silviu Gherman.

De această dată, Silviu Gherman revine pe scena iUmor cu un număr pe care chiar el îl caracterizează ca fiind unul “foarte liniștit”. Comediantul va reuși în acest sezon să îl uimească până și pe Cheloo: “Cred că o să ajungă în finală”. Delia îl susține pe Cheloo și mãrturiseşte “Natural și firesc mi s-ar părea să fie în finală. Eu nu știu doi oameni ca el, este unic în zona asta umoristică”.

silviu gherman pe scena la iUmor
Silviu Gherman

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *