Cine este cel mai mare critic al lui Fuego! Artistul a recunoscut

Fuego spune că cel mai mare critic al lui este mama sa, Eugenia. ”V-am mai spus că un aspru critic al meu e mama! Mereu găsește ea ceva care să nu-i placă și asta-i bine, pentru că așa văd și eu lucrurile cu alți ochi și mă pun altfel pe picioare. Nu e cazul să fim permanent lăudați, pentru că nu suntem perfecți și pentru că cei care ne iubesc cu adevărat sunt sinceri și ne spun când nu suntem așa cum ar trebui!
Mama e și printre cei mai fideli oameni care mă urmăresc.
Se uită cu regularitate, în fiecare duminică, de la 15.00, la „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”
E fericită că mi-am îndeplinit visele și mulțumită cu sine că munca ei, eforturile și sacrificiile n-au fost în van. Azi e liniștită, mă știe împăcat, o are și pe Bubulina, de care are grijă și cumva, fără să-și dea seama, mă veghează permanent cu grija și sfaturile ei. Nu mai vorbesc de faptul că-i nostimă și ca orice ardelean, mai domoală în reacții și atitudine! În rest, Jeni, Eugenia pe numele ei, mama mea, este un om darnic și bun, de la care-am învățat multe! Mulțumesc, mama! ”, scrie Fuego pe Facebook.

Fuego si Eugenia Surugiu
Fuego si Eugenia Surugiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media