Odata cu cel mai asteptat show al anului 2016, Delia isi lanseaza cel mai recent album al sau: Deliria.

Si pentru ca nu ne putem astepta la mai putin din partea Deliei, artista anului, asa cum a fost declarata recent la premiile Radio Romania 2016, vine cu cel mai catchy album din cate au existat.

Deliria va fi disponibil in doua variante, din care una speciala si in premiera in Romania: o coperta lenticulara. In interior, ambele albume vin cu un booklet care contine peste 80 de poze noi si 53 de stickere desprinse din lumea Deliei. Varianta speciala a albumului se va gasi spre vanzare doar la concertele Welcome to Deliria de la Sala Palatului (2 si 3 aprilie), pe cand cel normal se va putea achizitiona din punctele obisnuite de vanzare.

Pe album se regasesc mega hit-urile Da, mama, Cum ne noi, Gura ta, dar si sase pieese noi. O alta noutate a albumului sunt piesele de intro si outro, unde o regasim pe Delia care canta compozitii proprii la flaut.

Albumul fizic Deliria este o premiera pentru un artist roman. Fotografiile au fost realizate de catre Dimitri Caceaune si David Gal pe partea de grafica si packaging. Conceptul albumului a fost dezvoltat in totalitate de catre cei doi artisti.

Noi avem un interviu special cu Delia, pe care il gasiti aici, iar daca nu stiti pentru ce sa va pregatiti la showurile Deliei, uitati ce a facut anul trecut pentru Pe aripi de vant.

Ce ziceti de aceasta idee a Deliei? Poate ea vinde albume pe o piata moarta din acest punct de vedere?

sursa: urban.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *