carmen-negoita-70s-1 refacuta

Stilul anilor 70 a revenit puternic in tendinte. Pentru a-l adopta nu este obligatoriu sa apelam la garderoba mamei sau a bunicii, intrucat brandurile fashion au introdus in noile colectii articole vestimentare si accesorii specifice acelei perioade.

Carmen Negoita a optat pentru un look desprins parca din anii 70, atunci cand a participat la Milan Fashion Week. Fashion bloggerul dezvaluie acum ce piese vestimentare si accesorii sa alegi pentru a construi un astfel de look.

„Vibe-ul anilor 70 a revenit in forta. Evident ca vorbim despre pantaloni evazati, broderii, franjuri si piele intoarsa. Trebuie notat faptul ca designerii s-au concentrat mai mult pe stilul rock si boho, in detrimentul celui disco. Ne putem inspira din tinutele personajelor iconice: Ali Macgraw, Jane Birkin, Bianca Jagger, Michelle Pfeifer, Peggy Lipton sau Jacqueline Bisset.

Eu am adoptat o tinuta care marcheaza o oarecare sobrietate. Cu toate acestea, nu am uitat sa adaug si niste elemente funny: vesta accesorizata cu blana in culori puternice si camasa masculina. Evident, pantofii cu platforma din lemn si pantalonii evazati sunt elemente obligatorii pentru un look autentic .

Puteti experimenta stilul boho prin rochii maxi sau mini, grafisme virbrante, broderii si franjuri”, spune Carmen Negoita.

Foto: www.carmennegoita.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *